تا زمانی که بازارسازی را با استارتاپ‌های خدماتی توسعه ندهیم، به نتیجه نمی‌رسیم

به گزارش فناوری فرهنگی، سورنا ستاری در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه با بیان اینکه مغزها را نمی‌توان محدود کرد، گفت: البته نرم‌افزار به خودی خود هیچ ارزشی ندارد و این نیروی انسانی جوان و خلاق است که به آن معنا می‌دهد و کسب وکارها را توسعه می‌دهد.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه استارتاپ‌ها از طریق سرمایه‌گذاری خطرپذیر ارتقا خواهند یافت، گفت: دلیل استقبال و حمایت مردم از استارتاپ‌های خدماتی، فعالیت شفاف، بی واسطه، ارزان و رقابتی آنهاست.

ستاری افزود: امروز نسل جدیدی از کارآفرینان در کشور توسعه پیدا کرده که با گذشته قابل مقایسه نیست. این در حالی است که امسال شرکت‌هایی با ارزش حدود یک میلیارد دلار داریم که جذب بورس می‌شوند.

ستاری همچنین اظهار کرد: هم اکنون استارتاپ‌هایی در کشور شکل گرفته‌اند که هفته ای ۱۰ درصد رشد را تجربه می‌کنند و خدمات شفاف و ارزان در دسترس قرار می‌دهند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: باید قبول کرد که مردم پشت خدمات شفاف و قابل رقابت خواهند ایستاد و تا زمانی که بازارسازی را با استارتاپ‌های خدماتی توسعه ندهیم، به نتیجه نمی‌رسیم.

ستاری با بیان اینکه مغزها را نمی‌توان محدود کرد، افزود: البته نرم افزار به خودی خود هیچ ارزشی ندارد و این نیروی انسانی جوان و خلاق است که به آن معنا می‌دهد و کسب وکارها را توسعه می دهد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاکید بر لزوم تغییر نوع نگاه و تفکر در این حوزه، تصریح کرد: امروز، پایه اقتصاد دانش‌بنیان این است که بپذیریم پول اشخاص نه در جیب آنها، بلکه در مغز آنهاست.

وی اظهار کرد: سرمایه‌گذاری خطرپذیر باید حداقل ۳۰ تا ۴۰ درصد بازار تامین سرمایه کشور را شکل دهد.

ستاری با ابراز خشنودی از اینکه بانک‌ها، بیمه‌ها و بازار سرمایه به سرعت به سوی توسعه در حرکتند، گفت: نسل جدید کارآفرین که در چندسال گذشته شکل گرفته، بزرگترین شرکت‌ها و کسب و کارهای نوین را اداره خواهد کرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در پایان ابراز امیدواری کرد که فاینکس ۲۰۱۸ اتفاق مبارکی را در توسعه بازار سرمایه، سیستم بانکی و بیمه کشور رقم بزند.

منبع: ایسنا

کانال-1-300x74

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد