اختلاف نظر بر سر لزوم اتصال تلویزیون‌های هوشمند به شبکه ۵G

به گزارش فناوری فرهنگی، با توجه به محبوبیت و گسترش استقبال کشورهای مختلف از شبکه نسل پنجم اینترنت همراه ۵G، بسیاری از شرکت ها و اپراتورهای بزرگ مخابراتی در جهان به توسعه و برقراری زیرساخت های لازم برای برقراری شبکه نسل پنجم اینترنت همراه ۵G اقدام کرده اند.

در این میان شرکت های تکنولوژی همچون سازندگان گوشی های هوشمند نیز در تلاشند تا معرفی و عرضه موبایل های مجهز به قابلیت پشتیبانی از فناوری مذکور، از سایر رقبای قدرتمند خود سبقت بگیرند که از جمله پیشگام‌ترین آنها می‌توان به شرکت‌های سامسونگ، هواوی، لنوو و ال‌جی اشاره کرد.

حالا گزارش‌های جدیدی در وب سایت‌ها و منابع خبری منتشر شده که گویای تلاش سامسونگ با شرکت SK telecom به عنوان یکی از بزرگترین اپراتورهای مخابراتی فعال در کره جنوبی، برای توسعه و تولید یک مدل تلویزیون هوشمند با کیفیت تصویر ۸K و مجهز به شبکه نسل پنجم اینترنت همراه ۵G است.

در صورتی که این تلویزیون با قابلیت های مذکور توسعه یابد، کاربران قادر خواهند بود با خریداری و استفاده از این محصول علاوه بر بهره مندی از کیفیت فوق العاده تصاویر در صفحه نمایش هم زمان از خدمات اینترنت پرسرعت شبکه ۵G نیز بهره مند شوند و محتوای آنلاین موردنظر خود همچون فیلم، سریال و همچنین محتواهای مبتنی بر واقعیت مجازی را دانلود کنند.

برخی از کارشناسان و منتقدان بر این باورند که تجهیز تلویزیون های هوشمند به فناوری شبکه ۵G چندان لازم و ضروری به نظر نمی رسد چراکه تلویزیون ها برخلاف سایر گجت های هوشمند همچون موبایل، سیار نیستند و همگی در خانه و محل کار کاربران مورد استفاده قرار می گیرند؛ بنابراین می توانند از شبکه اینترنت وایرلس خانگی ( وای‌فای ) استفاده کنند بنابراین نیازی به اتصال به شبکه اینترنت همراه ۵G نیست.

این در حالیست که برخی دیگر از کارشناسان فعال در حوزه فناوری معتقدند که همه محصولات و گجت های هوشمند می توانند به قابلیت پشتیبانی از شبکه ۵G تجهیز شوند تا کاربران حق انتخاب برای استفاده از آنها داشته باشند. آنها همچنین در ادامه اظهارات خود با انتشار گزارشی در وب سایت whathifi، عنوان کرده‌اند که شبکه نسل پنجم اینترنت همراه فرای سایر شبکه های پیشین اینترنتی است و قابلیت‌های فراوانی برای کاربران و علاقمندان به فناوری فراهم می‌آورد که از جمله مهم‌ترین و برجسته‌ترین آنها می توان به دانلود فیلم و سریال‌های باکیفیت و باحجم بالا تنها در عرض چند دقیقه کوتاه اشاره کرد. همین امر کافیست تا نظر و توجه کاربران بخصوص علاقمندان به پخش و استریم آنلاین محتوای ویدیویی را به سمت و سوی خود جلب کند و آنها را برای خریداری و استفاده از محصولات مجهز به قابلیت پشتیبانی از این فناوری ترغیب کند.

بسیاری از بزرگترین شرکت‌های مخابراتی و اپراتورهای فعال در جهان نظیر نوکیا، اریکسون، هواوی، ال‌جی، اسپرینت و غیره به شدت در حال رقابت برای راه‌اندازی نخستین شبکه اتصال به اینترنت نسل پنجم ۵G هستند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه می‌شود.

اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه‌ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین‌المللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن (IMT-۲۰۲۰) آغاز کرد.

در نتیجه رسماً یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک به دنبال برقراری و راه‌اندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵G در کشورهای مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریکا، استرالیا و غیره هستند و از توانایی‌ها و برنامه‌های خود در این زمینه رونمایی می‌کنند.

کشورهای بسیاری در سراسر جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، چین، کره جنوبی، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی و غیره با همکاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵G هستند و در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داده‌اند.

منبع: ایسنا

کانال-1-300x74

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد