اعلام اسامی فیلم های پذیرفته شده برای المپیاد فیلم سازی

به گزارش فناوری فرهنگی، به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، هیأت انتخاب چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان، اسامی ۳۶ فیلم منتخب خود را از بین ۴۰۳ اثر رسیده برای رقابت در این دوره المپیاد و همچنین اسامی ۴ فیلم و ۱ ایده را به‌صورت میهمان در این دوره المپیاد به شرح زیر اعلام کرد:
* ۳۶ فیلم بخش رقابتی چهارمین المپیاد فیلمسازی:
۱- آمازون، پانیذ پورمهر از قزوین
۲- ای کاش مدرسه ما…، مهشاد سعادت ملکی از پردیس
۳- قرمز زرد سبز، زهرا محمودی از مازندران
۴- زمین، سعید حسن‌پور از مازندران
۵- طلب باران، سمیرا عبادی‌فر از جغتای
۶- شهر من، رامتین بیگدلی از یاسوج
۷- جادوی لنز، مریم رضایی از خمینی‌شهر
۸- بدون شرح، ژیوار فرج‌زاده از صاحب
۹- لامپ، رامین ترنج از یزد
۱۰- قرنطینه، عارفه جعفری از میبد
۱۱- آنلاین، محدثه بزمی از بندرعباس
۱۲- کرونا دم در خانه در کمین است، ریحانه تاتاری از گرگان
۱۳- سه روک، ژیوار فرج‌زاده از صاحب
۱۴- کروناه، محمدامین استیری از اسلامشهر
۱۵- کاج، معصومه توتاخانه از بناب
۱۶- جادوی خواندنی، یوکابد رحمانی از قزوین
۱۷- جشن خوشه‌های تاک، بهاران آقایی از قزوین
۱۸- هم بازی، ثمینا شعفی از مشهد
۱۹- ملاقه افسرده، امیر عباس خالصی‌فر از جغتای
۲۰- سرگذشت یک شلوار، محمد ماهان صالح از جعفریه
۲۱- فضای زندگی، ایلیا رمضانی از بوشهر
۲۲- روزنه، متین رستمی از خمینی‌شهر
۲۳- فاصله یک در، مائده اسماعیلی از رفسنجان
۲۴- خورشید را دیده‌ای، حنانه مرادیان از اصفهان
۲۵- چهره، آتیلا آشوری از کرج
۲۶- مثل هیچ کس، عارفه جعفری از میبد
۲۷- زندگی دیگری هم هست، ملک معصومی از رشت
۲۸- چهارده سالگی، فاطمه محیطی از میبد
۲۹- دوردست نزدیک، سید محمد حسین حسنی اژدری از ترک
۳۰- قشو، آنا جلیلی از آباده
۳۱- ادب خانه، ابوالفضل اسحق‌زاده از مازندران
۳۲- رکاب، آوا گواشیری از رفسنجان
۳۳- آخرین برگی که افتاد، آیناز افرازی از رفسنجان
۳۴- دوری و دوستی، فاطمه اسماعیلی از گناباد
۳۵- من و تنهایی‌ام، کسرا علیزاده از اردبیل
۳۶- خیال، مریم رضایی از خمینی‌شهر

*۴ فیلم بخش میهمان المپیاد فیلمسازی:
۱- در همین حوالی، مهدی جنگجو از برازجان
۲- تولدت مبارک، غزل فرهادی از شهرکرد
۳- دست‌های بینا، فاطمه داودی از نجف آباد
۴- قاب، محمدطاها منصورسمایی از شهریار

*ایده‌ بخش میهمان المپیاد فیلمسازی:
۱- مادرانه های من، یاسین طیبی، آبادان

**************************

همچنین در خبری دیگر آمده است که نشست هماهنگی چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران با حضور دبیر جشنواره سی و سوم، مدیران المپیاد و منتورها و مربیان دوره چهارم برگزار شد.

نشست هماهنگی چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان با حضور علیرضا تابش دبیر جشنواره، حبیب ایل‌بیگی مدیر المپیاد، سهیلا عسکری مدیر اجرایی المپیاد و جمعی از اعضای شورای سیاستگذاری، منتورها و مربیان این رویداد در مرکز نوآوری صبا برگزارشد.
در این نشست، علیرضا تابش دبیر سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با اشاره به برپایی این دوره المپیاد فیلمسازی با شیوه‌ جدید، گفت: امروزه برگزاری جشنواره‌ها در تمام جهان به ویژه کشور ما تحت‌تأثیر شیوع بیماری کرونا قرار گرفته است و ما هم تلاش کردیم تا باهمکاری پلتفرم‌ها و نهادهای زیرساخت، طرحی نو براندازیم.
او با سپاس از حضور منتورها و مربیان در این دوره المپیاد و تشکر از همکاری انجمن سینمای جوانان ایران و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، گفت: المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران یک طرح نوپا است که بدون مشارکت شما شکل نمی‌گیرد. از دوره پیش، حضور منتورها را تجربه کردیم و امیدوارم امسال تجربه آنلاین را به خوبی پشت بگذاریم و این دوره به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
تابش با اشاره به استقبال نماینده یونیسف از برپایی المپیاد فیلمسازی نوجوانان در ایران گفت: ثبت و انتقال این تجربه در دوره‌ای که به‌واسطه کرونا با نوعی ناامیدی همراه شده، اتفاق مهمی است و امیدوارم تجربه‌ برپایی المپیاد، به جامعه منتقل شود.
در بخشی از این نشست، «حبیب ایل‌بیگی» مدیر المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران با اشاره به تجربه مفید برپایی المپیاد در دوره سوم، گفت: امسال باتوجه به شرایط ناگزیریم المپیاد را به شکلی متفاوت برگزار کنیم. از بین ۸۰۰ فیلم ارسال شده، ۶۴ کار انتخاب شده است و به مدت سه روز از طریق نرم افزارهایی که اعلام شده، با نوجوانانی که فیلم‌هایشان مورد پذیرش قرار گرفته، در ارتباط خواهیم بود.
او با اشاره به این که آثار رسیده امسال، از شهرهای مختلف بوده است، گفت: این اتفاق خوبی خواهد بود که المپیاد برای همه نوجوانان در سراسر کشور بستری مطلوب برای فعالیت سینمایی فراهم کند.
ایل‌بیگی در ادامه با معرفی منتورها و مربیان این دوره گفت: امسال هم مثل دوره گذشته در کنار منتورهای محترم، شاهد حضور مربیان انجمن سینمای جوانان در شهرهای مختلف خواهیم بود.
او در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: امسال آثار نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ ساله به المپیاد راه یافته‌اند در حالی که شاید خیلی از آنها تا به امروز به صورت جدی با دنیای سینما کاری نداشته‌اند و البته برخی از آنها، استاد راهنما داشته‌اند. توقعی نداریم که نوجوانان در این المپیاد، فیلمساز درجه یک باشند اما این المپیاد به آنها برای انتخاب مسیر درست کمک می‌کند.
ایل‌بیگی در پایان اظهار داشت: امیدواریم امسال المپیاد فیلمسازی نوجوانان، یک اتفاق خوب را رقم بزند.
در ادامه، «سهیلا عسکری» مدیر اجرایی چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران، با تشریح برنامه این دوره از المپیاد اظهار داشت: برنامه افتتاحیه و اختتامیه المپیاد چهارم آنلاین خواهد بود و از طریق پلتفرم‌ها در دسترس عموم قرار خواهد گرفت که برنامه دقیق آن به زودی اعلام خواهد شد. همچنین امسال دو باکس فیلم‌های راه‌یافته به المپیاد را در نظر گرفته‌ایم که در یکی از پلتفرم‌ها، برای عموم قابل مشاهده خواهد بود.
او در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به روند رو به رشد المپیاد در دوره چهارم اظهار داشت: برخی از فیلم‌های پذیرفته شده در این دوره المپیاد، محصول پرورش ایده در دوره سوم المپیاد و توجه به برگزیدگان بخش ایده در دوره گذشته است که این نشان از حرکت درست و جریان‌ساز فرآیند المپیاد فیلمسازی می‌دهد.
در این نشست «وحید گلستان» یکی از اعضای شورای سیاستگذاری المپیاد که جزو منتورهای این دوره نیز به شمار می‌رود، گفت: المپیاد فیلمسازی نوجوانان یک فرایند است. تجربه سال گذشته، بهترین تجربه من بود چرا که از نزدیک دریافتم نوجوانان وارد دنیای جدیدی شده‌اند. باید توجه داشت که گرچه امسال به واسطه آنلاین بودن المپیاد، محدودتر شده‌ایم اما برای این نسل، این نوع ارتباط عجیب نیست و ما باید خودمان را با آن ها تنظیم کنیم.
او اظهار داشت: نوجوانان در کنار منتورها شکل می‌گیرند و باید اجازه بدهیم آنها خودشان را کشف کنند.
«سیدجواد هاشمی» از منتورهای المپیاد چهارم نیز با اشاره به این که ارتباط تنگاتنگ مربی و شاگرد همیشه نتیجه‌بخش بوده است، گفت: ارتباط دورادور از مرز کلاس‌های ساده عبور نخواهند کرد و ما باید فکری کنیم تا از این ساده‌انگاری عبور کنیم.
«داود ضامنی» از اعضای شورای سیاستگذاری المپیاد چهارم نیز در بخشی دیگر از این نشست گفت: اگر از یک زاویه دیگر به این المپیاد نگاه کنیم، ما سعی می‌کنیم تا در خلال المپیاد، سوژه نوجوانان به شکل ایرانی متولد شود.
او اظهار داشت: این المپیاد یکی از مهم‌ترین اتفاقات هنری ایران است‌. در ایده‌های نوجوانان، روایت‌های انسانی بسیاری وجود دارد. سال پیش خیلی از استادهایی که در سینمای کودک کار کرده بودند، وقتی یک هفته زندگی با نوجوانان را تجربه کردند، رویکردشان تغییر پیدا کرد.
ضامنی با اشاره به این که اکثر کسانی که در این دوره المپیاد پذیرفته شده‌اند، از شهرهای مختلف ایران بوده‌اند، گفت: مواجهه نوجوانان با کرونا با تصویرسازی‌های زیباشناسانه‌ای همراه بوده است که این حائز اهمیت است.
او تأکید کرد: تولیداتی که در این المپیاد خواهیم داشت، نوعی سرمایه‌گذاری روی نسل نوجوان به شمار می‌رود.
در این نشست همچنین اعلام شد در این دوره مرکز نوآوری صبا، میزبان منتورها و مربیان برای برگزاری کلاس‌های آنلاین المپیاد خواهد بود.
«چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران» توسط بنیاد سینمایی فارابی و انجمن سینمای جوانان ایران و با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شهرداری اصفهان و شبکه امید، همزمان با سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان به صورت مجازی، از ۲۷ مهر تا ۱ آبان ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.

منبع: ایسناکانال-1-300x74

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد