بزرگترین استارت آپ‌ها را در منطقه داریم

به گزارش فناوری فرهنگی، سورنا ستاری در نشست خبری اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه که امروز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، خاطرنشان کرد: هشتمین نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس ۲۰۱۹ و در روز سه شنبه اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه با حضور شرکت‌های عضو اسکاپ برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این هفته یک هفته استارت آپی است، گفت: در سال گذشته ریاست اسکاپ در تایلند را ایران بر عهده داشت از این رو پیشنهاد برگزاری اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه را ارائه کرد.

به گفته وی، سه شنبه و چهارشنبه ایران میزبان ۵۰ کشور و ده‌ها میهمان خارجی است؛ میهمانان خارجی از وزرای آموزش عالی و فناوری کشورها، معاونان وزرا و … هستند.

وی با اشاره به موضوعی که در این مجمع مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد، گفت: کمیسیون اقتصادی اجتماعی آسیا اقیانوسیه سازمان ملل (اسکاپ) یکی از نهادهای تابعه شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد است. این شورا یکی از پنج رکن اصلی سازمان ملل متحد به شمار می‌رود و دارای مأموریت گسترده‌ای در حوزه اجتماعی و اقتصادی است.

ستاری تاکید کرد: با توجه به ظرفیت‌های موجود کشور در حوزه نوآوری و فناوری و با عنایت به مأموریت‌های اسکاپ سال گذشته مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری به اسکاپ پیشنهادی ارائه شد که اولین مجمع به میزبانی ایران در روزهای ۲۱ و ۲۲ خرداد ماه در تهران برگزار شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه این حرکت بزرگ در توسعه شتاب دهنده‌ها و استارت آپ ها مؤثر خواهد بود، گفت: استارت آپ ها در همه حوزه‌هایی مانند بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی، سلول بنیادی، هوافضا، فناوری اطلاعات و … توسعه می‌یابد.

وی با تاکید بر اینکه ما بزرگترین استارت آپ ها را در منطقه داریم گفت: در سالیان اخیر رتبه‌های نوآوری کشور در حد بسیاری کاهش پیدا کرده است به عنوان مثال طی ۴ سال گذشته ۵۵ رتبه بهبود شاخص نوآوری را داشته ایم که این می‌تواند انگیزه برای ما باشد.

ستاری با تاکید بر اینکه به واسطه برگزاری این مجمع توانمندی‌های ما به جامعه بین المللی نمایش داده می‌شود، گفت: ما در حوزه ایجاد اکوسیستم نوآوری حرف زیادی برای گفتن داریم و ظرفیت‌هایی نیز در این زمینه در خود می‌بینیم که به واسطه برگزاری مجمع می‌توانیم آن را به جامعه بین المللی منعکس کنیم.

وی با بیان اینکه همچنین به واسطه این برنامه بین المللی شبکه بین المللی استارت آپ ها تشکیل می‌شود، گفت: یکی از برنامه‌های جنبی این مجمع تشکیل شبکه بین المللی استارت آپ هاست.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: استارت آپ هایی که در کشور فعالیت می‌کنند باعث اشتغال زایی فارغ التحصیلان می‌شوند که ما دراین زمینه ظرفیت زیادی داریم.

ستاری خاطرنشان کرد: در حال حاضر ظرفیت شرکت‌های تاکسی آنلاین چند برابر شرکت‌های خارجی است به همین دلیل معاونت علمی روی استارت آپ های فناوری تمرکز زیادی دارد.

وی تاکید کرد: ما همواره درصدد هستیم روی موضوعات آب، سلول بنیادی، سلامت، محیط زیست و … متمرکز شویم و اکوسیستم نوآوری را در این حوزه‌ها نمایان کنیم تا مردم بتوانند محصولات و خدمات حاصل از تلاش استارت آپ ها را استفاده کنند.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: بیش از دو هزار ایده موفق را توانستیم به شتاب دهنده‌های زیر نظر معاونت علمی معرفی کنیم تا شتاب دهنده‌ها به این وسیله از استارت آپ ها حمایت کنند و محصولات مرغوبی به دست مردم برسد.

وی در خصوص برخی ایده‌های استارت آپ ها که نمونه‌های آن در کشورهای خارجی وجود دارد و به نتیجه رسیده است، گفت: حتی ایده‌هایی که حالت کپی دارند باید در کشور عمومی شوند و استفاده از آنها فرهنگ سازی شود؛ هر چند که بسیاری از این ایده‌ها از خدمات هوش مصنوعی بهره مند می‌شوند و فناوری‌های جدیدی نسبت به نمونه‌های خارجی ارائه می‌کنند و این نشان از موفقیت استارت آپ هاست.

ستاری افزود: در حال حاضر بیش از هزار تراکنش اینترنتی از نرم افزارهای ایرانی اعلام شده است که این تراکنش‌ها صدها میلیارد تومان هستند.

منبع: مهر

کانال-1-300x74

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد