ترامپ قانون ناقض حریم شخصی کاربران اینترنت در آمریکا را امضا کرد

به گزارش فناوری فرهنگی، به نقل از سی نت، در روزهای گذشته کنگره آمریکا با حمایت اکثریت جمهوریخواه، قانونی را تصویب کرد که به شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی و همین طور موسسات خدمات بی سیم امکان می دهد تا بدون کسب اجازه از مشتریان خود و حتی بدون اطلاع دادن به آنها اطلاعات حساس شخصی آنان مانند سوابق وبگردی این افراد و برنامه ها و app های مورد استفاده آنها و حتی موقعیت مکانی آنها را فاش کرده و این اطلاعات خصوصی را در اختیار مجموعه های ثالث مانند شرکت های تبلیغاتی قرار دهند.

بر اساس قوانین مصوب در دولت  اوباما شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی حق نداشتند بدون اطلاع مشتریان داده های خصوصی مربوط به آنها را افشا کنند. این قانون افشای اطلاعات خصوصی را برای شرکت های اینترنتی مانند گوگل و فیس بوک مجاز ندانسته است، اما به نظر می رسد اولین گام در جهت پایان دادن به حفظ حریم شخصی کاربران اینترنت در آمریکا باشد.

این اقدام ترامپ با موجی از مخالفت ها در شبکه های اجتماعی و در میان سازمان های مدنی مدافع حریم شخصی مواجه شده، اما به نظر می رسد ترامپ و کنگره امریکا برای این موضوع اهمیتی قائل نیستند. شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی نیز که با خشم مردم مواجه شده اند با صدور بیانیه های جداگانه ای وعده داده اند که کماکان به حریم شخصی کاربران احترام می گذارند و اطلاعات خصوصی آنها را به فروش نمی رسانند.

منبع:فارس


کانال-1-300x74

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد