محقق آمریکایی: مردم به گوگل دروغ نمی‌گوید!

به گزارش فناوری فرهنگی،  به نظر او « بشر هر لحظه در حال دروغ گفتن است ولی وقتی به سراغ موتور جستجوی گوگل می رود رفتارش صادقانه است و درددل هایی می کند که با صمیمی‌ترین دوستاش نیز انجام نمی دهد»

او که اطلاعات و آمار 5 سال گوگل را مورد مطالعه قرار داده است می افزاید « از طریق گوگل می شود دید چه چیزی برای بشر جالب است یا نگرانش می کند و واقعا چه چیزهای ناگفته ایی در سر می پروراند»

کنجکاوی ها و جستجوهای اینترنتی در گوگل نشان می دهد بین واقعیتی که فرهنگ و رسانه ها و مذاهب تبلیغ می کنند و حقیقتی که در ذهن بشر مخفی شده است تفاوت آشکار دارد.

او بر اساس آمار و اطلاعات در کتابش « همه دروغ می گویند» نشان می دهد که مثلا مقدار حساسیت و تشویش روحی در بین مردم شهرهای کوچک و روستاهای امریکا بیشتر از مردم ساکن شهرهای بزرگ امریکا است.

از نظر Stephens-Davidowitz میلیاردها سئوالی که بشر مدام از گوگل می پرسد مثل یک سرم دیجیتالی است که در شریان های بشر وجود دارد. از نظر او بزرگترین موردی که افشا کننده ذات بشر می تواند باشد جستجوی اینترنتی افراد درباره مسایل جنسی است.

برای مثال، افرد متاهل در یادداشت هایی که در شبکه های اجتماعی می گذارند یک تصویر خوب از همسرشان بازتاب می دهند ولی در جستجوی گوگل به دنبال انواع نیت های بد و مرض و ضعف در همسران شان می گردند.

آمار گوگل صریحا نشان می دهد که برداشت های عمومی که همه ما با آنها خو کرده ایم و بزرگ می شویم وجود کم رنگ تری در واقعیت دارند و سلیقه ها و دغدغه های بشر چیز دیگری است.

زنها مدام و شاید ده بار بیشتر از اینکه بپرسند آیا شوهرم الکلی یا افسرده است در گوگل به دنبال این هستند که بفهمند علائم همجنسگرا بودن شوهران چیست؟ یا مردان، علاقه شان به زنان مسن تر و چاق، خیلی بیشتر از چیزی است که در واقعیت اجتماعی می بینیم.

به نظر Stephens-Davidowitz آمار پورن دیدن و سلیقه مردم جهان در سنین و موقعیت های اجتماعی، راستگوترین سنجش در باره اخلاق و فرهنگ بشری است. چون آدمها در حین مصاحبه یا سنجش در باره مسائل خصوصی، تمایل کمتری به حقیقت گویی دارند. اما در خلوت خویش، به جستجوی علائق واقعی شان خواهند بود.

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد