فهرستی از طرح‌ها و اسباب‌بازی‌های جدید منتشر می‌شود

به گزارش فناوری فرهنگی، محسن حموله رئیس دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب بازی درخصوص مصوبات چهارمین جلسه کمیسیون ثبت طرح و صدور مجوز دبیرخانه این شورا به خبرنگار مهر گفت: در کمیسیون یادشده تعداد ۴۲۱ پرونده مورد بررسی و صدور رأی قرار گرفت که از این تعداد، ۱۲ پرونده ثبتی و ۷۳ پرونده خواستار مجوز تولید و تعداد ۱۴ پرونده مربوط به بخش واردات اسباب بازی در گمرکات مربوط به حوزه ستادی دبیرخانه بودند.

به گفته دبیر شورای نظارت بر اسباب بازی از مجموعه پرونده‌های ثبتی، ۷۳ پرونده از نظر ثبت بلامانع تشخیص داده شد که از نظر گروه‌بندی اسباب‌بازی‌ها ۲ پرونده در گروه حرکتی مهارتی، ۳ پرونده در گروه آموزشی و کمک آموزشی ۴۲ پرونده در گروه فکری، ۴۱ پرونده در گروه فرهنگی هنری و ۶ پرونده در گروه الکترونیک و رایانه‌ای قرار داشتند. همچنین از مجموع پرونده‌های متقاضی مجوز تولید با ۷۳ پرونده موافقت شد و ۷ پرونده که درخواست ثبت داشتند به دلیل عدم احراز شرایط ثبت در کمیسیون رأی نیاورد. ولی با توجه به بررسی به عمل آمده و احراز نمونه‌های مشابه به این سه نوع محصول با مجوز تولید یکی از آنها موافقت شد.

حموله در ادامه بیان کرد:در مجموع مجوز تولید در این کمیسیون به ۷۳ پرونده افزایش یافت که از نظر گروه بندی اسباب بازی ۴۱ پرونده حرکتی مهارتی، ۴۷ پرونده گروه آموزشی و کمک آموزشی، ۴۴ پرونده در گروه فکری و ۴ پرونده در گروه فرهنگی هنری قرار داشتند.

به گفته دبیر شورای نظارت بر اسباب بازی در حال حاضر اسباب باز ی‌ها و سرگرمی‌های ارجاع شده به کمیسیون در ۶ گروه مورد بررسی و صدور رأی قرار میگیرند که این گروهها عبارتنداز: حرکتی مهارتی، آموزشی و کمک آموزشی، فکری، فرهنگی هنری، کمک درمانی، الکترونیک و رایانه ای.

حموله به این که دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب بازی، فهرستی از طرح‌های جدید ارائه کرده، اشاره و بیان کرد: این دبیرخانه، با توجه به سیاست‌های حمایتی و هدایتی و به منظور معرفی ایده‌ها، طرح‌ها و تولیدات داخلی و اسباب باز ی‌های جدید، اقدام به تهیه لیستی برای آگاهی جامعه صنعت اسباب بازی کرده است که از طریق رسانه‌های جمعی در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد. هدف از این کار، معرفی طراحان اسباب بازی که بعضاً جوانان هستند به جامعه تولید کنندگان است. طوری که این معرفی، سرآغاز کار جدید و افزایش تولیدات ارزنده داخلی در کشور باشد امری که با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم افزایش ابتکارات تولیدکنندگان، استقلال اقتصادی و افزایش ثروت ملی باید بیشتر مطمح نظر قرار گیرد.

او با اشاره به این که بیش از یک سال قبل قرار بر این بود که بنیاد ملی اسباب بازی شکل گیرد گفت: قرار بود در صورت تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل بگیرد و حتی اساسنامه این کار هم تدوین و در آن به  وظایف هر نهاد و وزارتخانه اشاره شده بود. این بنیاد هم چون بنیادهای دیگر، به روش هیئت امنایی اداره خومی شود و مدیریت آن را مدیرعامل کانون پرورش فکری به عنوان نهاد متولی در حوزه کودکان و نوجوانان برعهده دارد.

منبع: مهر

کانال-1-300x74

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد