تسهیلات توسعه بازار محصول برای شرکت های دانش بنیان ارائه می شود

به گزارش فناوری فرهنگی، شرکت‌های دانش‌بنیان برای محصولات خود، تسهیلات لیزینگ و استصناع دریافت می‌کنند.

نرخ این تسهیلات ۹ درصد تعیین شده است. این نرخ بهره با توجه به نرخ بهره دریافتی از سوی سیستم بانکی، می‌تواند جذاب‌تر باشد. همچنین متقاضیانی که از این تسهیلات بهره‌مند می‌شوند در مجموع برای بازپرداخت ۳ سال وقت دارند.

این تسهیلات با هدف توسعه بازار محصولات و کالای دانش‌بنیان پرداخت می‌شود. زمانی که خرید محصولات دانش‌بنیان مشمول تسهیلات شود، خریدار با رغبت و انگیزه بیشتری این محصولات را خریداری می‌کند. این مسئله سبب می‌شود که کالای دانش‌بنیان نسبت به رقبای وارداتی، از نظر مالی مزیت بیشتری داشته باشد.

تسهیلات « استصناع» به صورت مرحله‌ای پرداخت می‌شود. پرداخت مرحله‌ای با توجه به پیشرفت کار پرداخت می‌شود.

در تسهیلات «لیزینگ» تمام وام به صورت یکجا پرداخت می‌شود. تسهیلات لیزینگ برای کالاهای دانش‌بنیان آماده شده یا در شرف ساخت و سفارش داده شده پرداخت می‌شود.

ارائه طرح بر روی محصول دانش‌بنیان در قالب کاربرگ تخصصی صندوق نوآوری و شکوفایی یکی از مدارکی است که برای دریافت این تسهیلات باید آماده شود.

همچنین اعطای این تسهیلات محدود به محصولات دانش‌بنیان شرکت‌ها است و اگر یک شرکت دانش‌بنیان محصولی غیر دانش‌بنیان تولید کند، این محصول شامل دریافت تسهیلات «لیزینگ و استنصاع» نمی‌شود. حداقل ۲۰ درصد مبلغ قرارداد نیز به عهده خریدار محصول دانش‌بنیان است.

ارائه تسهیلات به خریداران دولتی یا نهاد عمومی غیردولتی مشروط به سپردن تضمین بانکی یا وثیقه‌های قابل قبول است. در تسهیلات استصناع علاوه بر خریدار، تضامین لازم از فروشنده نیز اخذ می‌شود

 

منبع:مهر

کانال-1-300x74

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد