به گزارش فناوری فرهنگی، مدیرکل میراث فرهنگی وصنعت گردشگری استان یزد گفت: درراستای مدیریت کلان کشور، صنعت گردشگری در برنامه چشم انداز 20ساله به عنوان یکی از صنایع جذب درآمد شناخته شده و در آینده نیز جایگزینی مناسب برای صنعت تک محصولی نفت خواهد بود .
شرافت افزود: استفاده از موقعیت های گردشگری استان نظیر، آثار متعدد تاریخی، فرهنگی و مذهبی پیش از اسلام و دوره اسلامی، خانه های سنتی و قدیمی، آب انبارها و بادگیرها، جاذبه های طبیعی منحصر به فرد اقلیمی و زیست محیطی که در فاصله ای اندک کویر و کوهستان قابل مشاهده است، از جمله مواردی است که نگاه جهانگردان را جلب و مجذوب خود می کند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان گفت : اگر چه یکی از مشکلات این استان کم آبی است ولی همت مردم قانع و سختکوش این دیار و برپایی سازه هایی چون قنات و چاه عمیق در این خطه کویری نشان داده است که چگونه می توان این مشکل را برطرف کرد.
وی افزود: سرمایه گذاری جهت آماده سازی بافتهای تاریخی به ویژه بافت تاریخی یزد فرصتی طلایی برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی به حساب می آید.
شرافت ادامه داد: وجود کویر و بیابانها به عنوان پدیده های طبیعی در این استان تلقی شده و مسئولین و مردم استان یزد با نگرشی مثبت و جهت گیری سرمایه های سرگردان در توسعه زیرساختهای صنعت گردشگری، گام مهمی در مسیر اشتغالزایی و فقرزدایی از منطقه و کشور بردارند.
وی اظهار امیدواری کرد: رونق اقتصاد گردشگری و سرمایه گذاری در بخش گردشگری، استان یزد را در رسیدن به اهداف طرح پنج ساله گردشگری یاری خواهد کرد.
بافت تاریخی یزد با مساحت 743هکتار، به عنوان اولین شهر خشتی جهان شناخته شده است .
منبع: طاهاپخش