شبیه‌سازی حملات سایبری در ارتش اسرائیل

کوتاه از جهان
حملات سایبری

سربازان ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از یک ماکت شهر و شبیه‌سازی حملات سایبری، خود را برای جنگ سایبری آمده می‌کنند.
در ارتش اسرائیل، سربازان از یک ماکت شهر برای تمرین‌های مختلف مانند ایجاد احتراق در راکتورهای هسته‌ای، قطع برق، هک موشک‌ها و ایجاد آشوب در بازار سهام استفاده می‌کنند. بخش بزرگ فعالیت آن‌ها، تمرین برای آمادگی در جنگ سایبری است. در ارتش اسرائیل دوره‌ای برای جنگ سایبری وجود دارد که زیر نظر مدیریت خدمات رایانه‌ای برگزار می‌شود. این شاخه از ارتش اسرائیل وظیفه‌ی ترسیم ارتباطات و فرماندهی و کنترل و دفاع از اطلاعات این ارتش را بر عهده دارد.
یکی از اهداف این ماکت شهر این است که سربازان به تمرین برای ایجاد کدهای پیچیده‌ای که مخصوص سامانه‌های رایانه‌ای کنترل از راه دور است، بپردازند. فرمانده‌ی این دوره گفت: «ما اخیراً آموزش هفتمین کلاس از جنگجویان سایبری را به اتمام رسانده‌ایم. سربازان ما تجربه‌های اصولی در مورد حملات سایبری دارند. در طی دوران جنگ غزه، تلاش‌هایی برای حمله به زیرساخت‌های اسرائیل صورت گرفت و موجب شد تا بسیاری از سازمان‌ها در اسرائیل برای جلوگیری از این حملات اقدام کنند. امروزه ما بسیار فعال‌تر هستیم و این فعال بودن فقط در حوزه‌ی حملات نیست.»
یکی از مربیان این دوره که ملقب به «k.19» است، به دانشجویان خود حملات سایبری مانند استاکس‌نت را یادآوری می‌کند. وی گفت: «ما در این دوره به دانشجویان شیوه‌ی مقابله با استاکس‌نت را نیز یاد می‌دهیم. ما این کار را با شبیه‌سازی چنین حملاتی آموزش می‌دهیم تا دانشجویان شرکت‌کننده بفهمند چگونه کنترل یک سامانه را در صورت حمله به دست آورند.»
شبیه‌سازی ارتش اسرائیل به این صورت است که آن‌ها دشمن خود را هکرهای ایرانی و فلسطینی فرض می‌کنند که می‌خواهند ارتش اسرائیل را با حملات سایبری از پا دربیاورند. در این زمان سازمان‌ها، مقامات یا شرکت‌های خصوصی در اسرائیل باید جلوی حملات سایبری را طبق دستورات سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل (شابک) بگیرند. حتی شرکت‌های آب و برق، بانک‌ها و شبکه‌های تلفن همراه نیز باید همگام شوند. در برخی رسانه‌های غربی آمده است که «اگر کمپین سایبری علیه اسرائیل صورت گیرد، جنگجویان سایبری بیکار نخواهند نشست.»
در برخی خبرها آمده است که «ارتش اسرائیل معتقد است که در جنگ سوم لبنان، حزب‌الله از موشک‌های هدایت‌شونده‌ی GPS یا پهبادهای انتحاری برای هدف‌گیری مواضعی مانند نیروگاه‌های برق در تل‌آویو استفاده می‌کند تا از این طریق برق این منطقه را فلج کند. گنبد آهنین و موشک زنجیر داود در این زمان وارد عمل خواهند شد. در جنوب لبنان سربازان چترباز مانورها را هدایت می‌کنند تا موشک اندازه‌ای حزب‌الله را تخریب کنند و هواپیماهای نیروی هوایی اسرائیل سایر موشک‌اندازان را تخریب خواهند کرد.»
اما نکته‌ای که در اینجا باید ذکر شود این است که سربازانی که در بخش مدیریت خدمات رایانه‌ای آموزش می‌بینند برای حفاظت از زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی در چنین زمانی آماده می‌شوند. گفتنی است شبکه‌ی ارتش اسرائیل به یک بخش نظامی سریع و مرگبار تبدیل‌شده اما درعین‌حال آسیب‌پذیری‌هایی زیادی نیز دارد.
منبع:
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4683636,00.html
تهیه کننده: حامدی

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد