به گزارش فناوری فرهنگی، گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه فضای مجازی اعلام کرد: در روزهایی که بحران شیوع ویروس کرونا در جهان فراگیر شده، ایران نیز مانند سایر کشورها با این ویروسِ خطرناک و مُهلک دست و پنجه نرم میکند اما در نبردی نابرابر، درحالیکه تحریمهای ناجوانمردانه آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران لطمات زیادی را به وضعیت اقتصادی کشور وارد کرده، تحریمهای دارویی و درمانی نیز از سوی ایالات متحده باعث تشدید بحران در تهیه تجهیزات پزشکی و درمانی شده است.
البته سیاستهای خصمانه ایالات متحده علیه کشورمان به همینجا ختم نمیشود؛ این سیاستها نه تنها توسط دولتمردان و سیاستمداران آمریکایی بلکه از طریق شرکت «گوگل» که یکی از پنج غول تکنولوژی جهان محسوب میشود نیز، مورد حمایت قرار گرفته است.
گوگل در اقدامی علیه جمهوری اسلامی ایران، «اپلیکیشن ملی AC۱۹» که «سامانه رسمی ایرانی برای مقابله با کرونا» است را از لیست برنامههای خود در «گوگل پلی» حذف کرده است.
این اتفاق در حالی رخ داده که با پیگیریهای پژوهشگران و کارشناسان، مسئولان گوگل پاسخ روشنی در اینباره ندادهاند و فقط مدعی شدهاند که این اپلیکیشن از لحاظ پزشکی نمیتواند پاسخگوی نیازهای جامعه ایران باشد و تشخیص بیماری کرونا از طریق این اپلیکیشن غیر ممکن است.
ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کشور، سامانه مرتبط با خدمات ویروس کرونا را از طریق اپلیکیشن ملی AC۱۹ به اجرا در آورده که شامل اطلاعات مفید زیر است:
– اطلاع از آخرین آمار و تعداد مبتلایان و بهبود یافتگان
– فیلمهای آموزشی مربوط به پیشگیری از بیماری کرونا
– اطلاع از آخرین اخبار مربوط به این بیماری در کشور
– انجام تست برای ارزیابی میزان سلامتی
– ارائه اطلاعرسانیهای ستاد مبازره و مدیریت این بیماری
– اطلاع از مراکز درمانی در استانها
وب سایت ZDNet اعلام کرده که گوگل این اپلیکیشن را از نوع اپلیکیشنهای جاسوسی تلقی کرده و از نسخههای بهروزرسانی شده آن بیمناک است.
این در حالی است که چنین ادعاهای واهی تنها با هدف زمینهسازی برای توجیه اعمال ضد حقوق بشری و ضدانسانی آمریکا و شرکتهای آمریکایی است که حتی در شرایط بحرانی و شیوع بیماری نیز دست از خصومت با نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران بر نمیدارند.
منبع:مهر