به گزارش فناوری فرهنگی، این رویداد سینمایی در دو بخش مسابقهای و مسیر تجربه و در قالب مستند، داستانی و پویانمایی طراحی شده است. همچنین، بخش مسابقه سینمای جهان در قالبهای مستند، داستانی و پویانمایی نیز صرفا برای حضور شرکت کنندههای غیرایرانی خواهد بود.
فیلمسازانی که فیلمهای 100 ثانیهای اول و دوم خود را تولید کردهاند تنها در یکی از بخشهای اصلی یا مسیر تجربه میتوانند شرکت کنند.
موضوعات بخشهای مختلف این دوره جشنواره به این شرح است: اخلاق و سبک زندگی، ترویج مفاهیم اخلاقی همچون قانونمداری، گذشت، سعۀ صدر، ایثار، ترویج الگوی انسان انقلاب اسلامی، خانوادۀ الگوی ایرانی اسلامی، فرهنگ اصیل ایرانی، نگاه دوباره به زندگی و زدودن غبار روزمرگی.
همچنین، برای بخش ویژه موضوعاتی چون: حمایت از تولید ایرانی (ایران ساخت )، حمایت از تولید کالا و خدمت دانشبنیان ایرانی، فرهنگ تولید محصولات باکیفیت ایرانی، پویش ملی و حمایت مردمی از تولید کالا و خدمات دانشبنیان باکیفیت ایرانی، تأثیرات مخرب خرید کالاهای خارجی، واردات بیرویه و غیرقانونی (قاچاق کالا)، معرفی کسبوکارهای نوین و استارتآپها و تولید ثروت از علم و فنّاوری، معرفی اقتصاد دانشبنیان در نظر گرفته شده است.
دبیرخانه جشنواره بینالمللی «فیلم 100» مهلت ارسال آثار را پایان دی ماه و معرفی آثار راه یافته را 20 بهمن ماه سال جاری اعلام کرده است.
در این فراخوان ذکر شده «فیلم 100» یک فیلم کامل است با تمام مشخصات یک فیلم و با تکیه به دو عنصر ایجاز و خلاقیت تولید میشود، نه یک تیزر تبلیغاتی است، نه نماهنگ و نه بخشی از یک فیلم بلند؛ دراین زمینه فیلمساز باید داستانی را بیان کند که آغاز، میانه و پایان داشته باشد و بتواند روی مخاطب تأثیر بگذارد.
منبع: تسنیم