به گزارش فناوری فرهنگی، به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حضور دستاوردهای فناورانه دانشبنیانهای کشور در بازارهای جهانی موضوعی خوشایند و هدف بزرگی برای همه شرکتهایی است که به این حوزه ورود کردهاند و قصد ادامه حیات دارند. سفره گستردهای که میتواند تواناییها و ظرفیتهای دانشی این شرکتها را به رخ دنیا بکشد.
دروازههای جهانی برای ورود محصولات دانشبنیان فضایی مناسب برای توسعه بازار محصولات و خدمات دانشبنیان است. جایی که میتواند این خدمات را به دنیا معرفی کند.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در این میان به عنوان یکی از نهادهای حامی زیستبوم فناوری و نوآوری در تلاش است تا مسیر ورود این دستاوردها به بازار جهانی را تسهیل کند.
کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم یکی از نهادهای پیشرو در این حوزه است و تاکنون توانسته ۵ هزار و ۳۳۹ خدمت به متقاضیان ارائه کند. خدماتی که بازار جهانی محصولات و خدمات دانشبنیان را توسعه داده است.
خدمات تسهیل کننده فرآیند صادرات کالاها و همچنین آموزش و مشاوره شرکتها در حوزه صادرات از جمله نیازهای اساسی شرکتهای دانشبنیان است. کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سعی میکند تا با شناسایی و ارزیابی شرکتهای خدماتی فعال در این حوزه، خدماتی با کیفیت و اثربخش در جهت توسعه توان صادراتی شرکتها ارایه کند.
خدمات حمایتی کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری به شرکتهای دانشبنیان، خلاق و واسطههای صادراتی (شرکتهای مدیریت صادرات، پایگاههای صادراتی، کارگزاران تجاری برون مرزی) ارائه میشود.
منبع: مهر