به گزارش فناوری فرهنگی، به نقل از انگجت، استفاده از ردیابی اطلاعات موقعیت مکانی دستگاه های موبایل برای مقابله با ویروس کووید ۱۹ کرونا در حال گسترش است و به نظر می رسد آمریکا نیز از این شیوه استفاده می کند.
نشریه وال استریت ژورنال در گزارشی اشاره می کند سازمان های فدرال، ایالتی و محلی اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی را از تبلیغات موبایل دریافت می کنند تا بهتر بتوانند نسبت به این همه گیری واکنش نشان دهند.
اطلاعاتی که نام و آدرس کاربر از آنها حذف شده به مقامات کمک می کند تا مناطقی را شناسایی کنند که هنوز مردم گردهم جمع می شوند (در چنین اماکنی ریسک گسترش ویروس کرونا بسیار زیاد است) یا مردم تا چه حد به قرنطینه خانگی پایبند هستند و ویروس کرونا چه تاثیری روی خرده فروشی داشته است.
به گفته مقامات هدف از این اقدام ایجاد یک پورتال با اطلاعات موقعیت مکانی برای ۵۰۰ شهر آمریکایی است. کارشناسان دانشگاه هاروارد، جان هاپکینز، پرینستون و موسسات آموزش عالی دیگر در یک پروژه به نام «شبکه اطلاعات تحرکات کووید ۱۹» این اطلاعات را در اختیار «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری» آمریکا قرار می دهند.
البته تاکنون «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری» و دولت آمریکا در این باره اظهار نظری نکرده اند.
این شیوه برای جلوگیری از تجمع افراد در پارک ها یا یافتن کسب و کارهایی که از قوانین فعلی پیروی نمی کنند، هم مناسب است اما از سوی دیگر نگرانی هایی درباره حفظ نشدن حریم شخصی نیز وجود دارد.
منبع:مهر