به گزارش فناوری فرهنگی، به نقل از تک کرانچ، انتشار این گزارش به علت شیوع ویروس کرونا و دورکاری کارمندان توئیتر به تأخیر افتاد. توئیتر در این گزارش افزایش ۹۵ درصدی برخورد با حسابهای کاربری خبر داده که سیاستهای این شبکه اجتماعی را نقض کردهاند.
بر همین اساس میزان قفل کردن و تعلیق حسابهای متخلف ۴۷ درصد و میزان برخورد با حسابهای نفرت پراکن ۵۴ درصد نسبت به نیمه اول سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است.
توئیتر همچنین مدعی شده میزان برخورد با حسابهای منتشرکننده محتوای هرزه نگارانه ۳۹ درصد، میزان برخورد با حسابهای مروج خودکشی و خودآزاری ۲۹ درصد و میزان برخورد با حسابهای منتشرکننده تصاویر برهنه دیگر کاربران به قصد تحقیر و آزار آنها ۱۰۹ درصد افزایش یافته است.
بر اساس اعلام توئیتر، دولت آمریکا در نیمه دوم سال ۲۰۱۹ بیشترین درخواست برای دسترسی به اطلاعات خصوصی کاربران و جاسوسی از آنها را انجام داده است که این رقم ۲۶ درصد از کل درخواستهای دولتهای جهان را شامل میشود. بعد از آمریکا، ژاپن ۲۲ درصد از این درخواستها را به خود اختصاص داده است.
به طور متوسط کل درخواستهای دولتی برای افشای اطلاعات خصوصی کاربران توئیتر ۲۱ درصد افزایش یافته و تعداد کل حسابهای کاربری که برای افشای اطلاعات خصوصی آنها درخواست ارائه شده نیز ۶۳ درصد بیشتر شده است.
بر اساس اعلام توئیتر این شرکت در مدت یادشده ۲۷۵۳۸ درخواست قضائی برای پاک شدن مطالبی در ۹۸۵۹۵ حساب کاربری دریافت کرده است که ۸۶ درصد این درخواستها از سوی ژاپن، روسیه و ترکیه ارائه شده است.
توئیتر همچنین در این بازه زمانی اطلاعات ۸۳۶۷۳ حساب کاربری را به علت درخواست دولتها افشا کرده است.
منبع:مهر