به گزارش فناوری فرهنگی، به تازگی پژوهشگران گوگل با همکاری یک شرکت تحقیقاتی سنگاپوری به نام Temasek که یکی از بزرگترین و معروف ترین پایگاههای تحقیقاتی در جنوب شرق آسیا به شمار می رود، به نتایجی دست یافتهاند که نشان میدهد پتانسیل کشورهای جنوب شرق آسیا برای اقتصاد حاصل از حوزه علم دیجیتال و توسعه تکنولوژیهای مختلف در این منطقه تا سال ۲۰۲۵ میلادی یعنی هفت سال دیگر سه برابر رشد و افزایش پیدا خواهد کرد و ارزش آن به عدد ۲۴۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
البته گفته میشود که بخش عمده پیشرفتهای تکنولوژی این منطقه به دو کشور چین و هند اختصاص دارد اما به طور کلی به نظر میرسد بسیاری از کشورهای این ناحیه تصمیمات جدی برای رشد و پیشرفت اقتصادی خود اتخاذ کردهاند بنابراین انتظار میرود که قابلیت شکوفایی بسیار زیادی را در بخش اقتصاد دیجیتال خواهند داشت. گفته می شود منطقه جنوب آسیا با جمعیت بالغ بر ۶۵۰ میلیون نفر، تا هفت سال آینده قادر خواهد بود قدرت اقتصادی وابسته به علم دیجیتال خود را به ۲۴۰ میلیارد دلار برساند.
این منطقه همچنین بالغ بر ۳۵۰ میلیون کاربر اینترنت دارد که از جمعیت کل کشورهایی نظیر ایالات متحده آمریکا نیز بیشتر است بنابراین قابلیت این را دارد که با بهره گیری از منابع انسانی و میزبانی از شرکت های بزرگ جهان به افزایش درآمد، اشتغالزایی و گردش چرخ اقتصادی بپردازند.
کارشناسان برآورد کردهاند که اقتصاد اینترنت در سال جاری به ۷۲ میلیارد دلار می رسد این در حالیست که در سال گذشته ۵۰ میلیارد دلار و در سال ۲۰۱۵ حدود ۱۹.۱ میلیارد دلار بوده است.
در این گزارشهای منتشر شده در وب سایت engadget ، خدمات انلاین مربوط به حوزه گردشگری و مسافرتی با بیش از ۳۰ میلیارد دلار درآمد در صدر پردرآمدترین کسب و کار دیجیتال قرار گرفته است و بعد از آن کسب و کارهایی همچون تجارت الکترونیک با ۲۳ میلیارد دلار، رسانه های آنلاین با ۱۱ میلیارد دلار و خدمات حمل ونقل اینترنتی نیز با ۸ میلیارد دلار درآمد به ترتیب در جایگاههای دوم، سوم و چهارم جای گرفته اند.
منبع: ایسنا