به گزارش فناوری فرهنگی، علیرضا تابش درباره این نمایشگاه گفت: برگزاری این نمایشگاهها کمک میکند که صنعت سرگرمی کودک و نوجوان رشد پیدا کند و تولیدکنندگان آثار فرهنگی مثل ناشران و تهیهکنندگان آثار سینمایی و وب سریها، اهمیت این موضوع را درک میکنند. البته تشویق بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در تولید این نوع آثار که در پیوند با صنایع فرهنگی است ضرورت دارد.
تابش ادامه داد: کودکان و نوجوانان مصرفکننده مهم فیلم و سریالها هستند، میتوان بر اساس شخصیتها و قهرمانان فیلمها، اسباب بازی، عروسک و سرگرمیهای فکری تولید کرد که برای کودکان و نوجوانان جذاب باشد.
وی تاکید کرد: نمایشگاه نخست را گام اول میدانیم و این اتفاق از آن حیث اهمیت دارد که این نمایشگاه به فرهنگیان، فعالان رسانه و هنرمندان توجه میکند، تولید و عرضه اسباب بازی و سرگرمیهای ایرانی، بااهمیت است و باید به این مقوله توجه کرد.
دبیر سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان خاطرنشان کرد: کالاها و وسایل بازی، که در این نمایشگاه عرضه شده، تولید اصفهان و ایران است. شاید در مقایسه با نمونههای خارجی، ضعفهایی هم داشته باشد اما به خود بالیدم که در ایران، متناسب با فرهنگ خودمان اسباب بازیهایی تولید میشوند که منطبق با ذائقه و فرهنگ ایرانی است.
وی ادامه داد: ذائقه مخاطبان به خصوص کودکان و نوجوانان دائما در حال تغییر است و در جهان امروز بازی، سرگرمی فکری و اسباب بازیها با حوزه ادبیات، سینما و هنرهای نمایشی ارتباط معناداری دارند. چرا که ارتباط این محصولات با هم به مثابه یک زنجیره است.
تابش در پایان گفت: محصولات عرضه شده در نمایشگاه، کیفیت متفاوتی داشتند اما این محصولات تولید ایران بوده و به کودکان و نوجوانان روحیه خودباوری و غرور ملی میدهند که از این حیث حائز اهمیتاند.
نخستین نمایشگاه ترویجی، تخصصی اسباب بازی و بازیهای فکری به منظور رونق و حمایت از تولید ملی و همچنین ترویج و هدایت سازنده کودکان و نوجوانان در بهرهگیری از بازی و سرگرمیهای سازنده با مشارکت شرکت سامان گستر اصفهان و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری ۲۸ مرداد افتتاح شد و تا ۴ شهریور ادامه دارد.