به گزارش فناوری فرهنگی، به نقل از گیزمودو، بر اساس طرح یاد شده اگر فیس بوک در عرض یک روز اخبار جعلی منتشر شده در این شبکه اجتماعی را فیلتر و حذف نکند باید 500 هزار یورو جریمه بپردازد. همین مساله موجب شده تا فیس بوک سیستمی جدید برای حذف این نوع اخبار را در آلمان مورد آزمایش قرار دهد. این در حالی است که این مشکل تنها مربوط به آلمان نیست و در دیگر کشورهای جهان نیز وجود دارد.
فیس بوک در ماه دسامبر اعلام کرده بود که روشی برای گزارش این نوع اخبار را به سایت خود می افزاید. حالا آلمان به اولین کشوری مبدل شده که این روش را آزمایش می کند. فیس بوک میگوید از یک ماه قبل آزمایش این روش را در آمریکا هم آغاز کرده است.
البته فیس بوک اعلام نکرده که استفاده از این روش واکنشی به تهدیدات مجلس آلمان است یا خیر. اما زمان بندی اجرای آن نشان می دهد که مدیران این شرکت تهدید آلمانی ها را جدی گرفته اند.
در یک سال اخیر انتشار گسترده اخبار دروغین و جعلی به چالشی جدی در فیس بوک مبدل شده و بسیاری از حامیان هیلاری کلینتون معتقدند انتشار این نوع اخبار در فیس بوک از سوی حامیان ترامپ یکی از عوامل اصلی تحریک افکار عمومی علیه وی و شکستش در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بوده است.
ظاهرا مقامات آلمانی هم نگرانی مشابهی داشته و بیم دارند که انتشار اخبار جعلی در فیس بوک بر نتایج انتخابات آینده این کشور در ماه اکتبر تاثیر منفی بگذارد.
منبع:فارس