رونمایی از جامع‌ترین ربات نمازی کشور در خبرگزاری تسنیم + تصاویر

به گزارش فناوری فرهنگی، مراسم رونمایی از «جامع‌ترین بات نمازی کشور» حاوی صدها محتوای متنوع جذاب و کاربردی با موضوع نماز با حضور محمود مظفر، قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور و مسعود دریس، مسئول فضای مجازی ستاد اقامه نماز کشور در خبرگزاری تسنیم برگزار شد.

محمود مظفر در این مراسم با بیان اینکه امسال اجلاس سراسری نماز در 30 آذرماه در استان هرمزگان و با شعار و عنوان «نماز و فضای مجازی» برگزار می‌شود، گفت: در این اجلاسیه تلاشمان این است فرصتی برای مروجین و مبلغان نماز و نیز اقشار مختلف جامعه برای فهم بیشتر مفاهیم و احکام نماز با استفاده از ظرفیت و توانمندی خودشان در فضای مجازی ایجاد کنیم. در این راستا از افرادی که توانمندی خاصی در حوزه محتوا و نیز حرفه‌ای در فضای مجازی داشتند استفاده کردیم و یک فراخوان ملی انجام دادیم. تاکنون حدود 2 هزار و 400 اثر در قالب‌های ادبی و هنری از جمله شعر، داستان، کلیپ کوتاه، انیمیشن، طرح‌های گرافیکی و … تاکنون به دبیرخانه ستاد اقامه نماز رسیده است که بناست از بهترین آثار تجلیل به عمل آید.

وی افزود: ستاد اقامه نماز با استفاده از برخی متخصصین در حوزه فضای مجازی شروع به طراحی «جامع‌ترین بات نمازی کشور» حاوی صدها محتوای متنوع جذاب و کاربردی با موضوع نماز کرد. این کار نیاز به ظرفیت و ذخیره جامعی از محتواهای نمازی بود که الحمدلله بستر آن با توجه به آثاری که به دبیرخانه رسید و نیز محتواهایی که ستاد اقامه نماز تاکنون تولید کرده بود، فراهم شد. بالاخره «بات نماز» با تلاش‌های مستمر تیم محتوایی و اجرایی با کم‌ترین هزینه و با بهترین کیفیت آماده شد.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور درباره جزئیات این «بات نمازی» گفت: در این نرم‌افزار تلاش کردیم دسترسی مردم به مسائل مربوط به نماز به راحت‌ترین شکل ممکن صورت بگیرد. این بات نمازی با آدرس salat51bot@ در فضای تلگرام قابل دسترسی است. این نرم‌افزار دارای 30 منوی اصلی و 250 منوی فرعی دارد. همچنین 2 هزار مطلب روی آن نصب شده است که حاوی شبهات، سؤالات، داستانک‌ها،‌ طرح‌های گرافیکی، فیلم‌ها، نظرات اندیشمندان و … است. این نرم‌افزار طوری طراحی شده که امکان ارسال نظرات، پیشنهادات و ارتباطات دو طرفه با کارشناسان ستاد اقامه نماز فراهم باشد. همچنین با توجه به اینکه حجت‌الاسلام قرائتی در حوزه تبلیغات تجربه فراوانی دارند، یک بخش از نرم‌افزار را که شامل سخنان، مثل‌ها، حکمت‌ها و خاطرات مربوط به نماز است به ایشان اختصاص دادیم.

مظفر افزود: این نرم‌افزار برای کسانی که به فکر ارتقای نمازشان هستند و برای پدر و مادر و مربیانی که می‌خواهند شیوه‌های دعوت و مهارت‌های مربوط به نماز را یاد بگیرند، تدارک دیده شده است. با این وجود هنوز هم مسیر را برای کسانی که نظر یا ایده‌ای برای ارتقای این نرم‌افزار دارند باز گذاشتیم.

در ادامه این نشست مسعود دریس، مدیر فضای مجازی ستاد اقامه نماز کشور گفت: در تکمیل سخنان دکتر مظفر عرض کنم تولید و طراحی نرم‌افزار «بات نمازی کشور» حاصل هزار و 440 نفر ساعت بود. همچنین بیش از یک سال در خصوص آماده‌سازی محتوا کار صورت گرفت.

وی درباره اهمیت فن‌آوری ربات‌های تلگرامی تصریح کرد: همان طور که مستحضرید ربات‌های کامپیوتری نوعی حساب کاربری ویژه است که برای ارسال و دریافت اتوماتیک پیام طراحی شده است که به تعبیری نوعی هوش مصنوعی محسوب می‌شود. این ربات‌ها برخی خدمات را به صورت خودکار برای مخاطب فراهم می‌کند. ربات‌ها معمولاً فضای محدودی برای ذخیره اطلاعات دارند و پیام‌های قبلی پس از مدتی حذف می‌شوند. خصوصیت دیگر ربات‌ها این است که هیچ گاه غیرفعال آفلاین و خسته نمی‌شود؛ یعنی شما هر لحظه که تمایل به استفاده داشته باشید، می‌توانید به آن رجوع کنید و دستور لازم را به آن بدهید و محتوای مدنظر خودتان را از آن دریافت کنید.

دریس افزود: همچنین ربات‌ها توسط نرم‌افزارها مدیریت می‌شود نه انسان و اغلب دارای هوش مصنوعی هستند. ربات‌های تلگرامی تقریباً قادر به انجام هر کاری از جمله آموزش‌، بازی، جستجو، گفت‌وگو، ارتباط با سایر سرویس‌ها و حتی ارسال اطلاعات به «اینترنت اشیاء» هستند. همان  طور که می‌دانید ما در آینده‌ای نه چندان دور به سمت اینترنت‌های اشیاء حرکت می‌کنیم. اینترنت چیزها، ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و با کاربرانشان تعامل کنند. طبق گزارشات مراکز آی‌تی 99 درصد برنامه‌ها و اپلیکیشن‌ها جای خود را به ربات‌ها خواهند داد و ربات‌ها عملاً دستیاران ما در فضای مجازی خواهند بود.

مدیر فضای مجازی ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه برای درج محتوا در نرم‌افزار سعی کردیم علاوه بر تولیدات ستاد اقامه نماز، از ظرفیت‌های مردمی هم استفاده کنیم، افزود: در این راستا علاوه بر فراخوان اجلاسیه سراسری نماز، فراخوان‌های متعدد دیگری مثل خاطرات نماز دادیم و در این راستا بیش از 2 هزار خاطره به دبیرخانه ارسال شد و تاکنون 160 عدد از این خاطرات انتخاب شده‌اند که بناست در قالب‌های دیگر ادبی و هنری مثل فیلم، پوستر، داستان کوتاه و … تولید شوند.

دریس استفاده از ظرفیت‌های مردمی ستاد اقامه نماز کشور در تولید این نرم‌افزار را حائز اهمیت شمرد و گفت: این بات جامع نمازی را با اعتبار صفر تومانی و با استفاده از نمازیاورانی که در استان‌ها داریم، تولید کردیم. زیرا حجت‌الاسلام قرائتی همیشه شعارشان «با حداقل هزینه بازدهی فراوان» است.

به گزارش تسنیم، «بات جامع نماز» شامل عناوینی همچون نماز و رهبری، نماز در اندیشه علما، نماز و استاد قرائتی، نماز و شهدا، سایت‌های نمازی، اپلیکیشن‌های نمازی، جملات زیبای نماز، اشعار نماز، تفسیر آیات نمازی، پیام‌های نمازی، تابلو نوشته‌های نمازی و … است که در قالب‌های صوتی و تصویری در اختیار کاربران قرار گرفته است. این نرم‌افزار رباتیک از طریق آدرس salat51bot@ قابل دریافت است.

نمونه بخش «نماز و رهبری»

نمونه بخش «نماز و شهدا»

نمونه بخش «نماز و استاد قرائتی»

نمونه بخش «تابلو نوشته‌های نمازی»

منبع:تسنیم

کانال-1-300x74

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد