به گزارش فناوری فرهنگی، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: با توجه به معضلات عدیده پیامرسان تلگرام، در شورای عالی فضای مجازی به این نتیجه رسیدیم که حتماً باید پیامرسان بومی داشته باشیم. پیامرسان بومی سکوی اقتصادی و چندمنظوره است و این تکنولوژیها باید حمایت شود.
وی افزود: اگر قرار شد تمهیداتی درباره پیامرسان تلگرام اتخاذ شود سعی خواهیم کرد کمترین ضرر را فعالان حاضر در این شبکه متحمل شوند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با تصریح اینکه اقتصاد بزرگی بهروی “تلگرام” شکل نگرفته است، افزود: کسانی که کسب و کار مکمل آنها بهروی تلگرام است، ما دقت خواهیم کرد که کمترین ضرر و زیان برای این کسب و کارها باشد.
مشروح سخنان فیروزآبادی را بخوانید :“تلگرام یک راهزن است”
فیروزآبادی گفت: تلگرام هیچ وقت حاضر نشد در کشور نمایندگی بزند، هیچ وقت حاضر نشد با بخش خصوصی کار کند و دشمن بخش خصوصی است.
وی با بیان اینکه تلگرام میتوانست با تبلیغات هدفدار، کسب و کار پررونق راه بیندازد، ادامه داد: تلگرام میتوانست با بخش خصوصی، کسب و کار مشترک داشته باشد. گوگل روزی 1 میلیارد تومن از بازار ایران تبلیغات میگیرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اظهار اینکه تلگرام در هیچ کشوری پیامرسان غالبی نیست بهجز ایران، افزود: تلگرام بهصورت رسمی اعلام کرد بهعنوان یک سکوی اقتصادی استفاده خواهد شد و روش تلگرام تضعیف پول ملی ایران است.
فیروزآبادی با تأکید به اینکه با تولید پول در تلگرام چیزی در کشور خلق نخواهد شد و هر میزان پول تلگرام در کشور مصرف شود معادل آن پول از کشور خارج خواهد شد، اضافه کرد: تلگرام در حال تبدیل به شرکت هرم مجازی است، نمیتوانیم اجازه دهیم چنین پولی به کشور وارد شود و تلگرام 50 میلیارد دلار ارز را از کشور خارج کرد.
وی با تصریح اینکه تلگرام راهزن است، افزود: چرا از بخش خصوصی ایران دعوت نکرده است که در بخش پول مجازی شرکت کند؟
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اعلام اینکه “رئیس جمهور هم به ما دستور دادند، کشور باید از انحصار پیامرسانهای خارجی خارج شود”، گفت: مرجع تصمیمگیری مواردی مرتبط با فضای مجازی، سیاست گذاریها و هماهنگیها بهعهده شورای عالی فضای مجازی است.
انتهای پیام/*
منبع: تسنیم