دلایل کاهش ۶ رتبه ای ایران در شاخص نوآوری تشریح شد

به گزارش فناوری فرهنگی، خسرو سلجوقی در اجلاس توسعه دهندگان وب فارسی با بیان اینکه در توسعه وب3 باید نگاه سیستمی داشت، در پاسخ به سوال برخی حاضران این اجلاس مبنی بر اینکه سازمان فناوری اطلاعات ایران چه اقدامی را در زمینه توسعه وب3 انجام داده است؟, گفت: وظیفه ما توسعه بخش سیستمی وب3 است و با مهاجرت از آی پی نسخه 4 به 6 سعی در برآورد این دغدغه داریم که دستورالعمل های آن نیز تهیه شده است.

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه از سال 2009 تا 2020 روند رشد داده حدود 44 برابر شده است، ابراز کرد: روند رشد دانش معمولا هر سیزده ماه دو برابر است و با توسعه شبکه های اجتماعی این روند در هر دوازده ساعت به دو برابر رسیده است.

وی با اشاره به شاخص بهره وری سرمایه در بخش های اقتصاد ایران گفت: در رکود سال های اخیر کل باز هم شاهد هستیم که این نرخ از 52 در سال 75 به بالغ بر 440 در سال 93 رسیده است.

او افزود: اما با این حال وقتی شاخص بهره وری سرمایه بیشتر از شاخص نیروی کار باشد نشان دهنده این است که بر واردات فناوری و محتوا تمرکز داریم و به همین دلیل رتبه نوآوری ما در سال های گذشته پنج تا شش رتبه کاهش یافته است.

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به اینکه ارزش نیروی تخصصی آی سی تی در سطح دنیا بالاست، گفت: گوگل به سمتی می رود که در آینده می تواند جواب ایمیل های شما را هم بدهد.

سلجوقی اشاره ای به شبکه های اجتماعی مجازی نیز داشت و ابراز کرد: فناوری های جدیدی که من اسم آنها را برافکن می گذارم مانند شبکه های اجتماعی مجازی، فرصت تولید دانش را می دهد و منجر به تغییرات شگرف حتی در زندگی مردم می شود.

وی خاطر نشان کرد: شبکه های اجتماعی فرصت تولید و تکثیر دانش تخصصی در حوزه های مختلف را فراهم می آورند.

او افزود: چالش اصلی امروز پیچیدگی و غیرقابل پیش بینی بودن است. داده های کلان، معماری داده و اطلاعات را دگرگون کرده است. بهره برداری از این فرصت های تحلیل داده را باید بلد باشیم تا بتوانیم به اثربخشی بالا برسیم.

منبع: تسنیم

کانال-1-300x74

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد