به گزارش فناوری فرهنگی،در دولت یازدهم به دنبال صدور پروانه ارائه خدمات پهن باند موبایل به اپراتورهای غالب کشور، دسترسی به اینترنت برای شهروندان با آسودگی و کیفیت بیشتری همراه شد اما گذشته از بحث قیمت اینترنت که از جمله نکات مورد توجه کاربران است، همچنان در حوزه اینترنت ثابت مشکلات دیگری نیز وجود دارد.
به عنوان مثال طی این مدت بسیاری از شرکتهای ارائه کننده اینترنت از پر شدن بخش قابل توجهی از ظرفیت خود سخن گفته و به دشواریهایی که در این باره وجود دارد اشاره کردند.
اما در کنار این مشکل که به دشواری شهروندان برای ثبت نام خطهای جدید ADSL منجر میشد کاربران اینترنت گلایههای متعددی نیز نسبت به روند واگذاری اینترنت حجمی مطرح کرده و خواستار ارائه سرویس اینترنت نامحدود شدند.
گذری کوتاه بر صفحات منتسب به وزیر ارتباطات در شبکههای اجتماعی نیز به خوبی بیانگر این موضوع بوده و کاربران بسیاری دسترسی به اینترنت غیر حجمی را خواستار شدهاند.
اما نصرالله جهانگرد – معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به سوالی درباره شرایط فعلی ADSL در کشور اظهار کرد: اکنون در این بخش در کشور خطوط دسترسی به گونهای است که تقریبا به شکل نامحدود امکان دسترسی وجود دارد اما در شبکه دسترسی انتهایی که به مخابرات ایران و استانها مربوط میشود، به دلیل عقبافتادگی در سرمایهگذاری امکانات شبکه کابلی ما کفایت تمام نیازهای مردم را نمی کرده است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات همچنین عنوان کرد: اکنون به دنبال اصلاحی که در ساختار مدیریتی شرکت مخابرات رخ داده، مدیران جدید همت خود را بر روی این موضوع گذاشته و اظهار امیدواری می کنند که بتوانند در یک دوره زمانی فشرده این کمبودها را جبران کنند.
وی ادامه داد: بدین ترتیب مشترکان می توانند در سراسر کشور در تمامی نقاط به شبکه ثابت دسترسی داشته و ترافیک خوب و مطلوبی را دریافت کنند.
جهانگرد همچنین یادآور شد: در حال حاضر نیز اگر مشترکان فعلی ADSL در دریافت خدمات با مشکلی مواجه باشند، سازمان تنظیم مقررات ارتباطات این مسئله را بررسی خواهد کرد تا مشکل حل شود.
منبع: تابناک