به گزارش فناوری فرهنگی،محمد سعید سیف دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان دریایی معاونت علمی با اشاره به اهمیت دریا و نقشان در کارآفرینی و توسعه کشور گفت: جذابیت دریاها برای همه گروههای سنی از کودکان تا بزرگسالان میتواند زمینه خوبی باشد که کارآفرینان بهمنظور ورود به صنعت اسباببازیهای دریایی از آن بهره گیرند. بنابراین برای اولین بار در کشور برگزاری رویداد ملی کارآفرینی اسباببازیهای و سرگرمیهای دریایی میتواند علاوه بر معرفی این بخش از صنعت، مشوقی برای صاحبان صنعت طراحی و ساخت اسباببازی و همچنین سرمایهگذاران برای ورود به حوزه دریا و رشد و شکوفایی آن باشد.
سیف بیان کرد: این رویداد شامل پنل بیان فرصتها و چالشهای موجود در حوزه صنعت اسباببازیها و سرگرمیهای دریایی، ایده پردازی حول فرصتها و چالشها، آموزشهای کاربردی درزمینه جنبههای اقتصادی ، کارآفرینی و کسبوکار، انجام کار تیمی (در حین رویداد و پس از آن) و در صورت امکان شکلگیری هستههای کارآفرین زیر نظر سرمایهگذار است.
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان دریایی این رویداد ملی را فرصتی برای ارتباط میان سرمایهگذاران و صنعتگران خواند و گفت: در این رویداد فرصتهای واقعی کسبوکار، نیازها و چالشهای صنعت اسباببازیهای دریایی ارائه و با تشکیل تیمها، ایده پردازی و توسعه کسبوکار و درنهایت ارائه نتایج و دستاوردهای تیمها به سرمایهگذاران و صنعتگران این حوزه (بهعنوان تسهیلگر و یا سهامدار تیم) ارائه میشود.
بر اساس این گزارش، این رویداد به دو بخش دانشجویی و دانشآموزی تقسیم میگردد. بخش دانشجویی شامل: ارائه ایده، برگزاری کارگاههای تخصصی آموزشی در زمینه اسباببازی، نگارش طرح تجاری و داوری آنها و احیاناً ارائه یک مدل از پیش ساختهشده، است. بخش دانشآموزی به عنوان بخش جانبی رویداد تنها شامل بخش ارائه ایدهها و داوری خواهد بود.
همچنین برقرای ارتباط هدفمند و تعامل میان افراد خلاق صاحب ایده با صاحبان صنعت اسباب بازی دریایی، سرمایه گذاران، طراحان، تولیدکنندگان و بزرگان این حوزۀ اقتصادی فرهنگی به منظور شکل گیری هسته¬های کارآفرین مستقل و یا وابسته به شرکت سرمایه گذار از دیگر اهداف مهم برگزارکنندگان است.
منبع: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری