به گزارش فناوری فرهنگی، برنامه دوره ایده تا محصول کاوشگر با توجه به نیاز آتی کشور به داشتن نیروی انسانی خلاق و نواور که بتواند رهبری یک کسب و کار فناورانه را به عهده بگیرد و با حمایت ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز معاونت علمی ایجاد شده است. هدف این رویداد کمک به ایجاد اقتصاد دانش بنیان است که رکن اصلی اقتصاد مقاومتی به شمار میآید.
دانش آموزان در این دوره علاوه بر کسب مهارتهای فنی و ایدهپردازی با مفاهیم بازاریابی، برندینگ و هویت بصری برند که شامل لوگو، بسته بندی و غیره است و همچنین با مدلهای کسب و کار و فروش آشنا شده و همزمان ایدههای خود را با راهنمایی مربیان حاضر پرورش داده و به محصول تبدیل میکنند.
در پایان دورۀ آموزشی، جشنوارهای برگزار میشود که در آن مهارت آموزان محصولات و ایدههای تولیدی خود را به معرض نمایش گذاشته و معرفی خواهند کرد. البته فرایند دوره شبیه سازی یک شرکت دانش بنیان در سطح دانش آموزشی است و عملیات فروش محصول نیز شبیه سازی میشود. هم اکنون این دوره آموزشی در دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود.
برگزاری این دوره با حمایت ستاد فناوری نرم و هویت ساز معاونت علمی انجام گرفته و در آن استعدادهایی کشف میشوند که در آینده میتوانند رهبران جبهه اقتصاد دانش بنیان باشند.
یکی از مهارت آموزان مستعد این دوره، سردار موسی زاد است که توانست محصول خود را به شکلی معرفی کند که به دعوت رئیس نمایشگاه ماکس روسیه (بزرگترین گردهمایی صنعت هوافضای جهان) به مسکو سفر کرد و توانمندیهای خود را به بازدیدکنندگان بین المللی آن نمایشگاه عرضه کرد.
دوره جدید ایده تا محصول با گرایش اسباب بازی در دانشگاه شریف به همت پژوهشکده شهید رضایی و شرکت دانش بنیان فناوری پیشرفته کاوشگر به زودی برگزار میشود.
منبع:ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز