به گزارش فناوری فرهنگی، به نقل از Russia Today، این تحلیلگر بازار سرمایه که خود در ۶ سال اخیر در زمینه ی ارزهای مجازی به فعالیت پرداخته به خبرنگاران گفته است که نوسان قیمتی ۷۰ تا ۸۰ درصدی یا حتی بیشتر در بازار ارزهای مجازی امری عادی است.
به گفته ی سینگ، در حال حاضر بازار ارزهای مجازی دارای یک ”حباب اقتصادی” است زیرا ” کسانی که بسیار دیر وارد این بازار شده اند در حال از دست دادن سرمایه ی خود هستند” اما این مسئله برای کسانی که از گذشته تا کنون در این بازار حضور داشته اند مشکل ایجاد نمی کند زیرا آنها به نوسانات موجود در بازار عادت کرده اند. وی افزوده است که ” اگر به عرضه ی عمومی سهام شرکت مایکروسافت یا اپل نگاه کنید، ارزش سهام این شرکت ها دچار نوسانات زیادی شد زیرا بازار هنوز به بلوغ لازم نرسیده بود”.
در ادامه این تحلیلگر اقتصادی با تاکید بر اینکه در حال حاضر ارزهای مجازی به عنوان صندوقی که در آن کالاهای پرارزش وجود دارد استفاده می شود گفته که مردم ترجیح می دهند ارزهایی را بخرند که با وضعیت ”تورم منفی” مواجه هستند اما در طی زمان ارزش آنها زیاد می شود. وی بیان داشته است که ” فروشندگان زیادی وجود ندارند که (به عنوان مبلغ قرارداد) ارزهای مجازی را قبول کنند و این در حالی است که در بازار سیاه این ارزها به طور گسترده مبادله می شود”. از سویی دیگر، لازم به ذکر است که در برخی کشور ها مانند اندونزی و تایلند که با تورم بالایی مواجه هستند مردم از ارزهای مجازی استفاده می کنند. همچنین، به نظر می رسد که کشاورزانی که قهوه و تنباکو کشت می کنند هم به طور گسترده ای در حال استفاده از ارزهای مجازی هستند.
افزون بر این، سینگ اذعان کرده است که در کشورهای مختلف بیت کوین ماهیت های مختلفی دارد. به طور مثال، ” در آمریکا بیت کوین به عنوان کالایی اساسی در نظر گرفته می شود و این در حالی است که بیت کوین در سوییس بیشتر به نوعی ‘ارز’ شباهت دارد”. وی پیش بینی کرده است که علیرغم نوسانات موجود در قیمت بیت کوین، ارزش این ارز مجازی در سال ۲۰۱۸ به ۵۰،۰۰۰ دلار خواهد رسید”.
منبع: تابناک