به گزارش فناوری فرهنگی، با توجه به گسترش روزافزون فناوریهای نوینی همچون بلاکچین (Blockchain)، هوش مصنوعی (artificial intelligence) و یادگیری ماشینی (machine learning) در صنایع و حوزههای مختلف تکنولوژی همچون ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده، به نظر میرسد که رشتههای دانشگاهی و آکادمیک مرتبط با این حوزهها نیز از استقبال بینظیری برخوردار شده است.
در گزارشی که شبکه خبری CNBC درباره مشاغل پرطرفدار و حقوقهای مربوط به آن ارائه داده و منتشر کرده است، رشته و شغلهای مربوط به فناوری توسعه و بکارگیری بلاکچین در صدر مشاغل پردرآمد و پرطرفدار جهان قرار گرفت.
این تحقیقات که توسط موسسه تحقیقاتی و آماری فرانسیسکو گردآوری شده و بدست آمده است نشان میدهد که مهندسان بلاک چین به طور متوسط حقوقی حدود ۱۵۰ هزار الی ۱۷۵ هزار دلار در سال میگیرند که تقریبا بسیار بیشتر از میانگین سایر مهندسان (سالانه ۱۳۵ هزار دلار) است.
فناوری بلاکچین که این روزها کاربردهای بسیاری بخصوص در صنعت ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده دارد، از استقبال بینظیری از سوی کاربران، شرکتها و صرافیهای فعال در این حوزه برخوردار شده است و به نظر میرسد در سالهای آینده نیز با تکامل و شکوفایی بیشتری روبرو شود. به همین خاطر برآورد میشود رشته و تخصصهای مرتبط با بلاکچین در آیندهای نزدیک طرفداران و خواهان بسیار بیشتری در سراسر جهان پیدا خواهد کرد و به نظر میرسد این روند رو به رشد همچنان در سالهای آتی صعودی باقی بماند.
این روزها دانشمندان و متخصصان فعال در حوزه فناوری و صنعت دیجیتال به دنبال ارتقا و تکمیل پلتفرمهای مبتنی بر بلاکچین و یافتن کاربردهای جدیدی برای آن هستند تا بتوانند فناوری مذکور را با رشد و شکوفایی بیشتری به ثمر برسانند و از آن برای خدمترسانی به کاربران بهره بگیرند.
طبق این گزارش، شرکتهای بزرگ و غولهای تکنولوژی در جهان همچون فیسبوک، گوگل، مایکروسافت و آیبیام نیز افراد با مدارک بلاکچین را در صدر مشاغل موردنیاز و اساسی خود به ثبت رسانیدهاند.
علاوه بر بلاکچین، مشاغل مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی که در صنایع مختلفی همچون روباتیک، خوردوسازی، تکنولوژی و صنعت هوایی کاربرد دارد، نیز پس از بلاکچین، دومین ش
غل پردآمدی است که شرکتهای بزرگ در دنیا هماکنون بدنبال توسعه و بکارگیری مشاغل مرتبط با آن هستند.
منبع: ایسنا