به گزارش فناوری فرهنگی، علی بهلولی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه موضوع «اینترنت اشیا» در حوزه بین رشتهای قرار میگیرد، اظهار داشت: از سال ۹۳ فعالیت در حوزه اینترنت اشیا در دانشگاه اصفهان آغاز و کمیته تخصصی در این ارتباط از سال ۹۵ در دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان به منظور انجام فعالیتهای منسجم در این زمینه ایجاد شد.
وی با بیان اینکه فعالیت در زمینه اینترنت اشیا در این دانشکده در در سه شاخه «پژوهشی»، «ارتباط با صنعت و جامعه» و همچنین «آموزش و مهارت افزایی» مدنظر قرار گرفته است، ابراز داشت: بر این اساس در زمینه پژوهشی چهار آزمایشگاه «حسگرها و عملیاتها»، «فناوری اطلاعات»، «کاربردها و کلان دادهها» و «هوش مصنوعی و یادگیری عمیق» تشکیل شد که این آزمایشگاهها مجهز به زیرساختهای لازم برای آموزشهای عملی در ارتباط با اینترنت اشیا است.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان با اشاره به ضرورت تجهیز صنایع کشور به فناوری اینترنت اشیا بیان داشت: آمادگی داریم تا در راستای مرتبط کردن فناوری اینترنت اشیا (IOT) با صنعت و جامعه و تبیین تأثیر این حوزه بر پیشرفت صنایع با مسئولان و صاحبان صنایع وارد گفت و گو شویم.
ایجاد صنعت نسل چهار با کمک اینترنت اشیا
وی ادامه داد: در واقع بحث ایجاد صنعت نسل چهار با کمک اینترنت اشیا موضوعی مهم در دنیای امروز است بدین معنا که فناوری IOT میتواند همه صنایع را درگیر کند و هم اکنون تجهیز بخشهای مختلف صنعت فولاد کشور به این فناوری آغاز شده است.
بهلولی تاکید کرد: در حوزه آموزشی و مهارت افزایی سرفصلهای آموزشی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به منظور ورود بیشتر دانشگاه در حوزه اینترنت اشیا در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: تلاش ما این است که دانشجویان در آزمایشگاههای مجهز دانشکده مهندس، کامپیوتر دانشگاه اصفهان به شکل عملی و نه صرفاً تئوری در زمینه اینترنت اشیا کار کنند و دورههای مهارت افزایی نیز در این زمینه برگزار خواهیم کرد
منبع: مهر