به گزارش فناوری فرهنگی، علیرضا تابش، دبیر سی و دومین جشنواره بینالمللی کودک و نوجوان در مراسم افتتاحیه سومین المپیاد فیلمسازان نوجوان کشور که امروز (شنبه) در سالن سوره برگزار شد با تأکید بر اینکه نوجوانان باید قدر اساتید حاضر در این المپیاد را بدانند، اظهار کرد: سه دوره است که المپیاد فیلمسازان نوجوان کشور همراه با جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان برگزار میشود و هدف اصلی آن نیز کشف استعدادهای نوجوانان در عرصه فیلمسازی است.
وی ادامه داد: برپایی جلسات انتقال تجربه، کارگاههای آموزشی و حضور در کنار اساتید و کارگردانان حوزه سینما استعدادهای نوجوانان را در این زمینه تقویت میکند و امسال نیز بخش ایده، به این المپیاد اضافهشده است.
عبدالله علیمراد، پیشکسوت انیمیشن نیز در این آیین اظهار کرد: هدف ما از آموزش انیمیشن به نوجوانان در کارگاههای المپیاد، تربیت کارگردان انیمیشن نیست بلکه هدف اصلی، پرورش استعدادها و خلاقیت نوجوانان در عرصه انیمیشنسازی است.
وی با بیان اینکه انیمیشن عاشق میخواهد، ادامه داد: کار انیمیشن بسیار سخت و دشوار است، ولی اگر عاشق این حرفه و هنر باشی دشواری آن برطرف خواهد شد. هر چند امروزه کامپیوتر در دنیای ساخت انیمیشن غوغا میکند و کار ساخت انیمیشن به دشواری سابق نیست، ولی نیاز است تا افراد علاقهمند به ساخت انیمیشن، در کلاسها و دورههای آموزشی نیز شرکت کنند.
پوران درخشنده، فیلمساز که در این آیین حضور داشت نیز گفت: آنچه شوق حضور در این المپیاد را برای من ایجاد کرده، دانستن دغدغهها، رؤیاها و ایدههای این مقطع سنی است.
مرضیه برومند، دیگر هنرمند حاضر در جمع هم با اشاره به اهمیت کتابخوانی گفت: همیشه اساتید و مربیانی داشتم که مرا به کتابخوانی ترغیب میکردند. هر کس در هر حرفه و رشتهای که فعالیت میکند، تأثیر مستقیم کتاب خواندن را در پیشرفت خود حس خواهد کرد و کار پزشکی که کتاب مطالعه میکند، نسبت به پزشکی که با کتاب بیگانه است تفاوت دارد.
وی ادامه داد: هر چند امروزه فضای مجازی و گوشیهای هوشمند، فیلمسازان ما را از مطالعه کتاب دور نگهداشته ولی از نوجوانان خواهش میکنم که از کارکرد مثبت فضای مجازی استفاده کرده، ناهنجاریها اطراف و جامعه خود را بشناسند و از طریق ساخت فیلم سعی در رفع آن داشته باشند.
در ادامه این آیین، نوجوانان شرکتکننده در سومین المپیاد فیلمسازی در قالب شش گروه تقسیمبندی شدند:
گروه اول به منتوری مرضیه برومند و مربیگری مهدی رضایی، با حضور ریحانه اعرابی از آباده، ساینا آذرفر از مشهد، پرهام گل میرزایی از تویسرکان، نرگس فضیلتی از میبد، عارفه جعفری از میبد، عطاالله صیادی از تهران، ثمین ابوالحسنی از آباده، فاطمه اصلاحی از ملایر
گروه دوم به منتوری کامبوزیا پرتویی و مربیگری فریبرز آهنین، با حضور ساره فیضی دیزگاه از تالش، نگار خانی از اصفهان، هستی جعفرپور از بندرعباس، مانی فدایی از اصفهان، رکسانا رسولی جزی از اصفهان، کارن میرآقا از تهران، ریحانه اعرابی از آباده، زینت نجمی از آباده، مازیار جورکش از خمینیشهر
گروه سوم به منتوری ابوالفضل جلیلی و مربیگری امید وفایی با حضور حنانه مرادیان از اصفهان، کیانا صابر از تالش، سیده ریحانه سادات یاسوج، آرین شجاعی از اصفهان، انسیه اسدی شورباخورلو از آباده، ثمین عالی زاده از بندرعباس، ستایش حداد از آباده، کارن جمال امیدی از لاهیجان
گروه چهارم به منتوری پوران درخشنده و مربیگری عماد سلمانیان، با حضور مرضیه اسمعیلی از تهران، حدیث دهباشی از خمینیشهر، نیوشا اصغری از نهاوند، پرنیا قانونی از اصفهان، اهورا خیری آورند از آبادان، بیتا حقیقی از همدان، امین سرمیلی از ملایر، زهرا ترابی از آباده، فاطمه زاهدی از بندرعباس
گروه پنجم به منتوری ایرج طهماسب و مربیگری نواب محمدی، با حضور مهدی حامیان از یزد، ریحانه حسین زاده از خمینیشهر، هادی کریمی از یزد، آنیسا تاژ از تهران، محمد امین فیروزه از تبریز، علیرضا فتحی از ملایر، مهریار حسینی تبار از ملایر، غزل کنعانی از آباده، پارسا محمدی از زنجان
گروه ششم به منتوری عبدالله علیمراد و مربیگری شهلا پورارین، با حضور معصومه نوتاخانه از بناب، ماژان کیمیایی اسدی از همدان، پارسا محمدی از زنجان، ایلیا رمضانی از بوشهر، کیارش گلشاهی از تهران، نازنین هاشمی از آباده، زهرا هاشمی از آباده و سبد متین احمدی از خمینیشهر.
سومین المپیاد فیلمسازی نوجوانان از 26 تا 30 مرداد ماه در اصفهان برگزار میشود و میزبان 63 نوجوان در گروه سنی 12 تا 16 سال از 21 استان کشور است.
منبع: ایسنا