به گزارش فناوری فرهنگی، سجاد خدایی، در رابطه با دستگاه واقعیت مجازی بازنمایی شهر زنجان در دوران قاجاریه، اظهار کرد: امروز توجه و علاقهمندی مردم به گذشته، آداب، رسوم و خاطراتشان گره خورده است که این بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی استان زنجان بهشمار میرود.
وی در رابطه با بناهای تاریخی در گذشته، افزود: در عصر حاضر شهرها گسترش یافته است و در زمانهای گذشته بافت سنتی و قدیمی شهرها از دروازه آغاز شده و تا مرکز گردشگری شهر که شامل سراها، قیصریهها و اماکن تاریخی بود، ادامه داشت. به مرور زمان وقتی که توسعه شهری اتفاق میافتد و طرحهای شهری اجرا میشود به ناچار بعضی از بناهای تاریخی و محلات تخریب شده و به شکل جدیدی احداث میشود.
این مسئول تصریح کرد: یکی از وظایف شورای شهر و کمیسیون شهری، احیا و بازسازی بناهای تاریخی است که بخشی از بناهای تاریخی قابل بازسازی و احیا است و بخش دیگر قابل بازسازی نیست که در این بخش طرحی توسط شرکت دانشبنیان اوستا در رابطه با ساخت دستگاه واقعیت مجازی بازنمایی شهر زنجان در دوران قاجاریه ارائه شد که مورد استقبال و حمایت مجموعه شورای شهر و کمسیون فرهنگی قرار گرفت.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر زنجان در رابطه با دستگاه واقعیت مجازی بازنمایی شهر زنجان در دوران قاجاریه، خاطرنشان کرد: امروز علاقهمندان به تاریخ و هویت فرهنگی از طریق این تکنولوژی ساخته شده از طریق واقعیت مجازی میتوانند به دوران قاجاریه سفر و خاطرات خود را زنده کنند و این دستگاه فرصتی برای معماران شهر برای بازسازی بناهای قدیمی قرار میدهد.
منبع: ایسنا