به گزارش فناوری فرهنگی، سخنگوی فیسبوک روز جمعه در سخنان خود گفت: “ما در حال حاضر به دنبال گزینههای مختلف هستیم، که شامل همکاری با سایر شرکتها و ساختن یک سیستم عامل سفارشی (طراحی شده) برای واقعیت افزوده است. ”
تلاش برای ایجاد بالقوه سیستم عامل خاص خود نشان میدهد که چگونه این غول شبکههای اجتماعی سعی در اطمینان بخشی بین سیستمهای تحت کنترل خود دارد، البته این شامل سخت افزارهایی مثل عینکهای واقعیت افزوده و دستبندهای هوشمند سلامتی نیز میشود. با این وجود، سابقه منفی فیس بوک در حوزه حریم خصوصی باعث نگرانیهایی امنیتی شده و باعث میشود کاربران نسبت به ارائه اطلاعات بیشتر در مورد زندگی روزمره خود به شرکت احتیاط کنند.
فیس بوک پیش از این نیز با صاحبان برخی از بزرگترین سیستم عاملهای جهان به موانع و مشکلاتی برخورده بود و برای مثال در ماه فوریه، اپل نشان داد که وقتی موقتاً گواهینامههای شرکت خود (امضاهای دیجیتالی که برای اجرای نرم افزار در آیفون و آی پد استفاده میشود) لغو کند چه اتفاقی برای غولهای بزرگ خواهد افتاد. درواقع این موضوع باعث سردرگمی بزرگی برای فیس بوک و گوگل شد، زیرا منجر به خاموش شدن برنامههای داخلی توسط کارمندان میشود.
شرکت فیس بوک، فارغ از شبکههای اجتماعی صاحب هدست واقعیت مجازی Oculus است و خط دستگاههایی را برای گپ ویدیویی به نام Portal راه اندازی کرده است. واقعیت مجازی هنوز به جریان اصلی تبدیل نشده است، اما واقعیت افزوده اهمیت بسزایی دارد. این اولین باری نیست که این شرکت سعی در ایجاد سیستم عامل خاص خود دارد. در سال ۲۰۱۳، فیس بوک با HTC همکاری کرد تا تلفن جدیدی را منتشر کند که طبق گفتهها نسخه شخصی سازی شده آن از سیستم عامل تلفن همراه آندروید گوگل برخوردار است.
منبع: تابناک