به گزارش فناوری فرهنگی، او همچنین گفت که هر روز ۳۵۰ هزار کاربر تازه به این اپ میپیوندند. تلگرام حالا در ۲۰۰ کشور دنیا، کاربر دارد که روزانه ۱۵ میلیارد پیام برای هم ارسال میکنند.
در شرایطی که نسبت به ۹ ماه قبل، تلگرام ۶۰ درصد کاربران بیشتری جمعآوری کرده است، باید این مطلب را هم خاطرنشان کنیم که تعداد کاربران فعال واتس اپ و نیز خود مسنجر فیسبوک، حدود یک میلیارد نفر در ماه است. یعنی پیامرسان شماره یک در ایران، هنوز نسبت به پیامرسانهای تحت مالکیت فیسبوک، خیلی عقبتر است. اما باید این را هم در نظر داشت که تلگرام تنها ۳ سال عمر دارد، مستقل است و هیچ غول اینترنتی، حامی آن نبوده است.
به جز ابتکارها و خلاقیتهای تلگرام و امنیت نسبی بهتر آن نسبت به برخی از پیامرسانهای ناامن، شرایط دیگری هم در این میان به محبوب شدن تلگرام کمک کرده است، مثلا بعد از اینکه در سال ۲۰۱۴ واتس اپ توسط فیسبوک خریداری شد، دسته قابل توجهی از کاربران به واتس اپ بیمیل شدند و البته فی..لتر شدن برخی از پیامرسانهای مثلا واتس اپ در برزیل که کشوری با علاقهمندی زیاد به رسانههای اجتماعی است، به رشد ناگهانی تلگرام کمک زیادی کرد.
اما در این میان شاید چیزی که برای ما مهم باشد، سرنوشت تلگرام در ایران باشد. تلگرام در این چند ماهه، گاهی تا آستانه «عدم دسترسی» پیش رفته است و میشود پیشبینی کرد که در صورت عملی شدن برخی از کمپینها در انتخابات پیش رو، تلگرام از حالت یک پیامرسان ساده به درآید و کسی چه میداند شاید مسئولیت انتخاب یا عدم انتخاب برخی از نامزدها متوجه تلگرام شود!
در پست بعدی ما پیشاپیش، در مورد دنیای پساتلگرامی در ایران خواهیم گفت!
منبع: 1پزشک