به گزارش فناوری فرهنگی،در یکی از تازهترین اقدامات، گوگل تصمیم گرفته است که سرویس Google Posts را راه بیندازد. با کمک این سرویس چهرههای شاخص میتوانند متن، عکس و حتی ویدئوهایی در مورد خودشان بنویسند و تحویل گوگل بدهند تا زمانی که مردم در مورد آنها و کارهای و اندیشههایشان جستجو میکنند، این مطالب در کنار دیگر نتایج جستجو به آنها نمایش داده شود.
این اقدام میتواند خیلی جالب باشد، اما در عین حال نشان میدهد که گوگل همچنان از آشفتگی رنج میبرد و نیز نمایان میسازد که چقدر گوگل از از گوگل پلاس ناامید شده است، چرا که اگر مطابق سیاستهای سالهای پیش گوگل، مسلما پروفایل افراد در گوگل پلاس، برای این کار کافی بود.
اما از انجا که گوگل پلاس شاخص نشد و برعکس اکانتهای اشخاص مشهور در توییتر و حتی اینستاگرام، کمتر آدم مشهوری پیدا میشود که روی گوگل پلاس هم حساب کند، گوگل آنقدر از داشتن اکانتهای مشاهیر در گوگل پلاس، مأیوس شده است که حالا میخواهدر قالب یک سرویس جدید دیگر، مشاهیر را وادار به ساختن یک حساب کاربری کند.
این روزها اگر نام یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری امریکا را گوگل کنید به باکس اطلاعاتی جالبی برمیخورید که به صورت مختصر و مفید دیدگاه هر نامزد را در مورد مسائل مهمی مثل مهاجرت، سقط جنین، اسلحه، سیاست خارجی، مایلات، سیستم بهداشت و سلامت عمومی، حقوق و آزادیهای شهروندی، محیط زیست، آموزش، امنیت ملی و انرژی نشان میدهد.
اما به عنوان یک بحث حاشیهای باید بگوییم که در دنیای عجیبی زندگی میکنیم که لزوما دسترسی آزاد به اطلاعات، آمار، نمودار و یا انبوه فکتها، منجر به تصمیمگیری و قضاوت درست مردم نمیشود، حتی اگر این محیط رسانهای، محیط رسانهای آمریکا باشد. شاهد این امر پیشتازی دونالد ترامپ، در رقابتهای مقدمانی حزب جمهوریخواه آمریکا است! ترامپ این روزها برای خودش پدیدهای شده است که علیرغم سعی نخبگان و رسانههای معتبر، در افشای دروغها و حرفها و استنادات بیسند و مدرکاش، قشر خاصی و قابل توجهی از مردم را با خود همراه کرده است.
دونالد ترامپ که برای ما البته از تیپ چهرههای ناآشنا نیست، در سه شنبه بزرگ ترامپ با پیروزی در ایالتهای ویرجینیا، ماساچوست، تنسی، آلاباما، ورمانت، جورجیا و آرکانزاس جایگاه خود به عنوان پیشتاز جمهوریخواهان تحکیم کرده است و این در شرایطی است که رسانههای سنتی بزرگ و بلاگرهای مشهور، نقدهای جدی و دقیقی به او وارد کردهاند.
ترامپ شاید در مقابل کلینتون،سرانجام بازنده شود، اما نشان میدهد که انبوه دیتاهای حتی درست هم نمیتواند مردمی که را که توانایی استدلال و پردازش خوب ندارند و یا اینکه خودخواسته میخواهند با سوگیری و شاخصهای محدود انتخاب کنند، اصلاح کرد.
منبع: 1پزشک