به گزارش فناوری فرهنگی،.بعضی وقتها وقتی خبر و ترفند خاصی را در وب پیدا میکنم، حدس میزنم که تنها برای عده کمی کاربردی باشد، پس گاهی از درج آنها در «یک پزشک» خودداری میکنم، اما گاهی دل به دریا میزنم و برای همان خواص مطلب را مینویسم.
این روزها بیشتر مردم وقتشان را در تلگرام و اپلیکیشنهای دیگر صرف میکنند، اما عاشقان توییتر هم کم نیستند. این شبکه اجتماعی از نظر مباحث مطرح شده در آن توسط کاربران خاصاش، دستکم یک سر و گردن بالاتر از تلگرام و امثالش است.
چند وقت پیش شایعهای در اینترنت پیچید که تلگرام میخواهد محدودیت ۱۴۰ کاراکتری را بردارد، اما به تازگی جک دورسی این شایعه را تکذیب کرده است.
پس ما همچنان با همان محدودیت ۱۴۰ کاراکتری روبرو هستیم. به گمانم چون دات توییتر بر کوتاهنویسی استوار است، حفظ همان شالوده قدیمی چیز خوبی است.
اما خیلی موارد ما در همین توییتر، نیاز پیدا میکنیم برای توضیح یا تحلیل چیزی، خیلی طولانیتر از ۱۴۰ کاراکتر صحبت کنیم و اگر این کار را نکنیم حرف در دلمان انبار میشود و افسرده میشویم.
ترفندهای بسیار مختلفی برای مشروح نوشتن وجود دارد. یکی از جاافتادهترین آنها استفااده از یک هشتگ برای یک نوشته طولانی و شمارهدار کردن توییترهاست: مثلا توییت ۱/۶، توییت ۲/۶ و …
اما این کار هم سرعت ما را میگیرد و هم دلخواه خیلیها نیست.
اپلیکیشن توییتبات خیلی مشهور است و اپلیکیشن محبوب من برای گشت و گذار در توییتر است. البته این اپلیکیشن، اپلیکیشن خیلی گرانی هم هست و نزدیک به ۱۰ دلار قیمت دارد.
به تازگی این اپلیکیشن، قابلیت ایجاد تاپیک را معرفی کرده است. یعنی اینکه هر وقت شما میخواهید یک رشته توییت در مورد چیزی انجام بدهید، یک عنوان برای رشته توییتهایتان انتخاب میکنید و بعد خیلی ساده، بدون نیاز اجباری به هشتگ و بدون نیاز به شمارهدار کردن توییتها، میروید و توییتهای مورد نیاز را انجام میدهید.
بعد وقتی کاربران دیگر، روی یکی از این توییتهای شما کلیک کنند، کل رشته توییتها را به صورت مرتب میبینند.
برای سادگی من اسکرین شاتهایی برداشتم، تا کاملا همه چیز برای شما ملموس باشد:
منبع: 1 پزشک