به گزارش فناوری فرهنگی،رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال گفت: طی مذاکراتی با تهیهکننده انیمیشن «دیرین دیرین» و با کمک مجتمعهای فرهنگ استانها، قرار است امسال ۲ هزار نفر انیماتور تربیت و طی سه سال، ۶ هزار نفر انیماتور متخصص تربیت و مشغول کار شوند.
مرتضی موسویان «پویا» درباره برنامههای آموزشی مرکز فناوری اطلاعات وزارت ارشاد برای توانمندسازی مخاطبان در حوزه تولید محتوا در فضای مجازی اظهار کرد: با فراخوانی که در هر استان صورت میگیرد، توسط اساتید مجرب کارگاههایی به مدت دو روز در آن استان تشکیل میشود که در این کارگاهها انیمیشنسازی به افراد آموزش داده میشود و از این افراد پس از آموزش درخواست میشود که محصولات تولید شده خود را به جشنواره پویانمایی ارسال کنند تا مورد ارزیابی و داوری قرار گیرند.
وی افزود: در همین راستا و برای آمادهسازی نیروهای متخصص در حوزه تولید پویانمایی، طی مذاکراتی که با آقای ابوالحسنی (تهیهکننده انیمیشن دیرین دیرین) داشتهایم و با کمک مجتمعهای فرهنگ و دیجیتال استانها، قرار بر این شده است که برای سال جاری 2 هزار نفر انیماتور تربیت شوند به شکلی که طی سه سال، 6 هزار نفر انیماتور متخصص تربیت و مشغول کار شوند.
موسویان با اشاره به طرح ارائه شده توسط تهیهکننده انیمیشن دیرین دیرین تصریح کرد: این تهیهکننده قصد دارد که کاراکترهای انیمیشنی را در کشورهای دیگر و مطابق با فرهنگ و قومیت آنها تعریف کند و با ایجاد دایرهالمعارفی به آموزش زمینههای مختلف مثل سواد رسانهای، گردشگری، اصلاح الگوی مصرف و موارد دیگر بپردازد؛ به همین دلیل ایشان نیاز به نیروی متخصص دارند، نیروهایی که بتوانند در تولید این انیمیشنها به ایشان کمک کنند؛ بر این اساس افرادی که توسط ما آموزش میبینند در کنار ایشان به کار مشغول خواهند شد.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متذکر شد: این آموزشها در 400 خانه فرهنگ و دیجیتال که در استانهای مختلف وجود دارند بهصورت رو در رو و سینه به سینه به مدت 6 ماه توسط اساتید مجرب و کاملاً رایگان صورت خواهد گرفت.
موسویان یادآور شد: هنوز قرارداد نهایی با تهیهکننده دیرین دیرین بسته نشده اما به محض نهایی شدن قرارداد، این پروژه بزرگ کلید خواهد خورد.
منبع: تسنیم
احسنت …
در زمانه ای که صنعت و هنر انیمیشن در حال احتضار به سر میبرد !!!
خبر بسیار خوب و امیدوار کننده ای بود به همه دست اندرکاران این طرح خداقوت میگم و امیدوارم به نتیجه برسه ( گرچه پروژه عظیمی است و اجراشدنش نیاز به گرد آوری شرایط و فاکتورهای متعدد است که مسیر اجرایی را سخت …یا حتی محال مینماید) .