به گزارش فناوری فرهنگی، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در آیین امضا قرارداد سرمایهگذاری حرکت اول (همراه اول) با شرکت دانشبنیان سانا سبز گستر گفت: مشکل بزرگ در اکوسیستم استارتاپی کمبود سرمایه گذاریهای خطرپذیر است. استارتاپ ها زمانی که رشد میکنند نیاز به سرمایهگذاری خطرپذیر دارند و اگر به آنها بیتوجهی کنیم سرمایهگذار خارجی جذب میکنند.
ستاری با اشاره به اینکه سرمایهگذار خارجی نیز در نوع خود قابل اهمیت است و مشکل محسوب نمیشود، بیان کرد: اگر شرکتهای بزرگی مانند همراه اول یا سایر شرکتهای فعال ایرانی در این حوزه مانند (همراه اول، ایرانسل، رایتل و غیره) به این نتیجه برسند که برای دستیابی به آینده بهتر باید در اکوسیستم استارتاپی سرمایهگذاری کنند و از رویکرد سرمایهگذاری سنتی دور شوند اقدام بزرگی صورت گرفته است. سرمایه گذاری صورت گرفته هم ایرانی خواهد بود.
وی با تبریک به بینش جدیدی که در شرکت همراه اول رخ داده است، افزود: نتیجه این سرمایهگذاری استارتاپی که تزریق نوآوری به کشور و به خود مجموعه همراه اول است د را به زودی شاهد خواهیم بود. امیدواریم این حرکت و دیدگاه پیشرفته سرمایهگذاری در استارتاپ ها و حوزههای علمی و فناورانه ادامه داشته باشد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: اگر خواستار حضور جوانان و اشتغال آنان در کشورمان باشیم باید بر روی آنها سرمایهگذاری کنیم. کشور ما دارای کمبود منابع مالی نیست. بلکه حرکت روبهجلو را مشکلات تفکر و فرهنگی کند میکند. باید تلاش کرد تا امکان و ایدههای جدید ایجاد شود.
حرکت اول از استارتاپ های پیشرو حمایت میکند
مهدی اخوان بهابادی بهعنوان رئیس هیأت مدیره همراه اول در آیین امضا قرارداد سرمایهگذاری حرکت اول (همراه اول) با شرکت دانشبنیان سانا گسترسبز بیان کرد: امروز نخستین سرمایه گذاری مجموعه حرکت اول در حوزه استارتاپی صورت میگیرد. از این به بعد نام حرکت اول در این حوزه بیشتر شنیده خواهد شد.
وی بیان کرد: همراه اول با تعیین چشمانداز دنیای دیجیتال سرمایه گذاریهای قبال توجهی در حوزه استارتاپ ها صورت میدهد و تلاش دارد شرکتهای نخبه این عرصه را شناسایی و موردحمایت قرار دهد.
تفاهمنامه سرمایهگذاری قطعی همراه اول با شرکت دانشبنیان سانا سبز گستر از طریق بازوی سرمایهگذاری خطرپذیر حرکت اول در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید. این تفاهمنامه شامل محصولات استارتاپ های آچاره، اوبار، سانا ابر داده به مبلغ 6 و 2 دهم میلیون دلار است.
لینک گزارش تصویری :http://isti.ir/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=173&picthums=2975
منبع: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری