به گزارش فناوری فرهنگی، کوکب موسوی در مراسم کلنگ زنی پژوهشکده اختر فیزیک دانشگاه فردوسی در نیشابور اظهار کرد: فعالیت بنیادی پژوهشکده در توسعه این شهرستان برای همافزایی و توانافزایی نیشابور با عنایت به جایگاه خاص این شهرستان به عنوان کانون فرهنگی خراسان رضوی بسیار موثر است. معاون مدیریت منابع و توسعه استانداری خراسان رضوی گفت: بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی برای تجاریسازی محصولات دانش بنیان رسالت دانشگاهها درراستای تحقق نظام اسلامی است.
پژوهشکده اختر فیزیک ایجاد رکن اساسی در برنامه توسعه شهری نیشابور است
معاون توسعه و انتقال فناوری دانشگاه فردوسی مشهد نیز در ادامه این مراسم گفت: امروز که کلنگ پژوهشکده اختر فیزیک را میزنیم، این مجموعه تنها یک طرح عمرانی و احداث ساختمان نیست، بلکه در سطح بین المللی برای ایجاد رکن اساسی در برنامه توسعه شهری نیشابور است.
امیر ملکزاده با بیان اینکه این پژوهشکده به همت دانشگاه فردوسی طی ۳ سال با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری میرسد، افزود: نیشابور ارکان توسعه دانش بنیان است و همه نهادهای علمی و فناوری منابع انسانی، صنعتی و آب و خاک را دارد، بنابراین مدیران و مسؤولان نیشابور باید به شبکهسازی و مدیریت ارتباط بین اجزا توجه ویژهای داشته باشند.
حفظ ابعاد علمی و تمدنی از ایجاد آن سختتر است
فرماندار نیشابور نیز در ادامه این مراسم بیان کرد: حفظ ابعاد مختلف علمی، تاریخی و تمدنی یک شهرستان از ایجاد این آنها سختتر است.
علیرضا قامتی بر تدوین سند توسعه شهر نیشابور تاکید کرد و گفت: افلاکنما را باید تعالی بخشید، به همت مردم و خیرین نیشابور این پژوهشکده زودتر از ۳ سال به بهرهبرداری میرسد.
منبع:فارس